Diari Més

El Nàstic es retroba amb Luismi en un José Zorrilla entregat al migcentre

El de Puerto Serrano va tornar a l’onze del Valladolid diumenge a Reus després de quatre partits de sanció

El migcampista andalús avança amb la pilota vestit de grana, en la visita del Tenerife durant la temporada passada.

El Nàstic es retroba amb Luismi en un José Zorrilla entregat al migcentreOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nàstic de Tarragona visita aquest diumenge a les 6 de la tarda l’estadi José Zorrila, on es retrobarà amb un jugador que es va guanyar el cor de l’afició grana en només una volta de la lliga. El club tarragoní es va fixar com a prioritat de mercat el fitxatge del migcentre que el Valladolid els havia cedit en el mercat d’hivern. El bon paper del de Puerto Serrano a Tarragona, la falta d’efectius dels castellans al mig del camp i la creixent confiança de Luis César en un jugador que també estava firmant una gran pretemporada va fer que el club no es volgués desprendre del futbolista, frustrant una operació que ja tenien lligada amb el jugador.

Tal com va fer al Nou Estadi, en poc temps a base de bones actuacions l’andalús ha convertit també l’estadi val·lisoletà en un temple que l’adora. Magistral va ser la seva actuació en el 4-1 conta el Córdoba, d’on va sortir amb un gol i una assistència perquè el pitxitxi Mata marqués un dels seus 11 gols. El migcentre ja havia servit un altre gol al punta en la visita d’una altre equip andalús, el Granada.

Luismi rebrà al Nàstic amb ganes. El pivot tornarà a trepitjar el José Zorrilla després de complir quatre partits de sanció que se li han fet «eterns», en paraules seves. Diumenge l’home del casquet va ajudar l’equip castellà a treure un punt del camp del Reus. Un insult a l’àrbitre des de la banqueta quan protestava per un penal li va fer perdre’s un mes i guanyar-se una imatge «que no es correspon amb el que sóc».

tracking