Diari Més

Hoquei patins

Balsells presenta un acord per refinançar el deute del Reus Deportiu

Passarà a pagar uns 9.000 euros al mes

Mònica Balsells i els membres de la seva candidatura.

Balsells presenta un acord per refinançar el deute del Reus DeportiuOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mònica Balsells va presentar ahir la seva candidatura a les eleccions del Reus Deportiu afirmant que el club està a punt de tancar un acord amb l’Institut Català de Finances (ICF) pel refinançament del seu deute. Dels 70.000 euros trimestrals actuals el club passaria a pagar entre 6.000 i 9.000 euros mensuals, a pagar en uns 20 o 25 anys. L’acord, afirmen, es pot tancar independentment de quina sigui la candidatura guanyadora, i està pendent del vistiplau de la comissió tècnica de l’ICF. «Ens estimem el club.

Guanyarem les eleccions, però encara que no fos així, l’acord tiraria endavant», ha afirmat Balsells.

D’altra banda, Balsells es proposa remodelar amb un finançament totalment extern les seves pistes exteriors, i afirma que ja té un acord per fer-ho. Aquest any es reformaria el terra de les pistes de bàsquet i es canviarien les cistelles per unes de noves, i l’any que ve s’abordaria la reparació de les d’hoquei. En un futur, l’objectiu seria el cobriment de totes les pistes.

Pel que fa al primer equip d’hoquei, l’aposta de Balsells i el seu equip és la de mantenir la dinàmica ascendent, «amb un equip que lluiti per estar a les finals de totes les competicions». Balsells i la resta de la candidatura han fet una crida a que «el soci que estigui content amb el funcionament del club, que ho defensi a les urnes votant-nos».

La candidatura la completen Sònia Armengol, Josep M. Barberà, Cesc Escoda, Joan M. Estivill, Toni Ferré, David Llauradó, Antonio Masip, Iolanda Pàmies, Pere Rubio, Jordi Salvadó, Neus Sebastià, M. José Serna, Mavi Serra i Santi Vallvé.

tracking