Diari Més

L'esperada samarreta del Reus es posa a la venda sense patrocinador

Arriba dos mesos i mig després que es veiés per primer cop en en partit de presentació contra el Girona

L'esperada samarreta del Reus es posa a la venda sense patrocinador

L'esperada samarreta del Reus es posa a la venda sense patrocinador

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’afició del CF Reus Deportiu va poder veure per primer cop la samarreta de la temporada 2017-2018 el passat 12 d’agost, coincidint amb el partit de presentació oficial de l’equip contra el Girona, anunciant que «pròximament» el club la posaria a la venda. Després d’una llarga espera de dos mesos i mig, la samarreta va arribar dimarts a la botiga oficial del club.

El retard, que el club ha justificat al·legant «problemes logístics», ha posat a prova la paciència de molts aficionats. Ja va arrencar crítiques entre els que ja la volien comprar juntament amb l’entrada del derbi en la segona jornada, i contínuament ha generat queixes a les xarxes socials d’usuaris que no es feien creus que el club estés perdent una oportunitat per obtenir ingressos. El partit d’aquest dissabte contra l’Sporting de Gijón serà el primer d’aquesta temporada en què l’afició podrà portar la mateixa samarreta que l’equip.

Tant la primera com la segona equipació –taronja, inspirada en la del filial xinès del Reus, el BIT FC– es poden adquirir ja a la botiga oficial del club al centre comercial del Pallol per un preu de 50 euros. Comprar-la per Internet, però, encara no és una opció perquè, almenys fins ahir, a la botiga digital del club només hi apareixia la samarreta oficial de la temporada passada amb el logo de Borges. A falta de tancar un acord amb el futur patrocinador principal del club, de moment les equipacions es venen sense cap logo al pit.

El màxim accionista del club, Joan Oliver, es va referir a les negociacions per tancar un acord pel patrocini del club reusenc en una roda de premsa del passat 7 de setembre, una setmana després del tancament del mercat de fitxatges d’estiu. Segons va afirmar llavors Oliver, l’entitat no es volia precipitar perquè afirmava que hi havia «una possibilitat d’aconseguir una quantitat 4 vegades més alta que la temporada passada». En una entrevista a aquest mitjà el president del club, Xavier Llastarri, ja va avançar que amb tota probabilitat l’equip començaria la temporada sense tenir patrocinador a la samarreta.

tracking