Diari Més

Homenatge incomplet a la base del Nàstic

La gran presentació dels més joves no va poder completar-se amb una victòria grana

Tots els integrants de la base del Nàstic.

Homenatge incomplet a la base del NàsticCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’homenatge al futbol base no va poder acabar en victòria. Tots els nens que formen part de l’escola i del futbol base del Nàstic de Tarragona s'han presentat aquesta tarda oficialment. Aquest acostuma a ser el dia més gran per a tots aquells que, amb orgull, porten l’escut grana al seu pit i que, al dia següent, a l’escola (a l’Institut o, fins i tot, a la Universitat) poden mostrar, orgullosos, aquella imatge que sempre acostuma a quedar pel record, la que el Nou Estadi està ple únicament dels més petits, dels que han de tirar amunt el club, acompanyats dels seus tècnics i monitors.

Tota l’orquestra, coordinada per José Luís Deus, coordinador de la base i que, amb l’ajuda dels seus col·laboradors, ajuda a intentar fer créixer un somni en el cor dels nastiquers i nastiqueres que, des de babies fins a juvenil porten l’escut grana arreu. Però, com dèiem abans, la cosa no va poder acabar en victòria.

Per cert, també va estar sobre la gespa el Nàstic Genuine. Aquest equip que va creixent a pas de gegant i que, no només a nivell tarragoní, sinó que nacional i internacional s’ha fet un forat en el cor dels amants de l’esport.

tracking