Diari Més

El Vilafranca impugna l'eliminatòria perquè Perales no apareixia a l'acta

La FCF es reunirà dijous per decidir si hi va haver alineació indeguda als quarts de la Copa Catalunya

Una jugada dels quarts de final de la Copa Catalunya, que el Nàstic va endur-se als penals després d'empatar 1-1.

El Vilafranca impugna l'eliminatòria perquè Perales no apareixia a l'actaDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Comitè de Competició de la Federació Catalana de Futbol es reunirà aquest dijous per decidir sobre la demanda d’impugnació que ha presentat el FC Vilafranca per una suposada alineació indeguda del porter Perales, i que ha estat admesa a tràmit. El mallorquí va sortir al terreny de joc a la segona part i va ser determinant aturant una ocasió clau i dos penals de la tanda, no figurava a l’acta de l’eliminatòria dels quarts de final de la Copa Catalunya contra el Nàstic.

El club tarragoní no presentarà al·legacions ja que ho considera una errada de l’àrbitre que «no pot comportar cap tipus de conseqüència». «Es van presentar les fitxes, el delegat li va dir a l’àrbitre quines eren les correctes, però aquest va apuntar Dimitrievski en comptes de Perales, quan el primer ni tant sols era al terreny de joc. En acabar el partit, el delegat no va poder revisar l’acta perquè no estava acabada», afirmen fonts del Nàstic.

D’altra banda, des del club penedesenc dubten que es tractés d’un error arbitral i tenen clar que «independentment de si ho és o no, es va fer una alineació que no corresponia, i això és el que compta». «Per nosaltres és històric i important a nivell econòmic. No tenim res contra el Nàstic, però està clar que aquest jugador no havia d’haver jugat», afegeixen. Afirmen que, encara que es tracti d’un error del col·legiat, «ho hauria de justificar molt bé per determinar que no hem de passar nosaltres.

El que no admet dubtes a hores d’ara és el rival que es trobaran a les semifinals d’aquest campionat. Serà el Cornellà, el rival que va derrotar un CF Reus Deportiu on van jugar onze membres del filial. Va ser gràcies al solitari gol de Gallego marcat al minut 14. Aquesta i l’altra semifinal, que enfronta l’Horta contra el Llagostera, es disputaran el proper 15 de novembre.

tracking