Diari Més

El Nàstic i Afepasa renoven l'acord de col·laboració

L’empresa tarragonina segueix al costat de l’entitat grana un curs esportiu més

Ignaci Pallarés, president del Grup d'empreses Afrex Holding; i Josep Maria Andreu, president del Gimnàstic de Tarragona.

El Nàstic i Afepasa renoven l'acord de col·laboracióCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic de Tarragona i AFEPASA, empresa especialitzada en sofre i agricultura ecològica, renoven la seva vinculació per aquesta temporada, més una d’opcional.L’empresa tarragonina segueix al costat del Nàstic un curs esportiu més, apostant per l'entitat grana.

Els encarregats de rubricar l’acord han estat el president del Gimnàstic de Tarragona, Josep Maria Andreu; i el president del Grup d’empreses Afrex Holding, Ignaci Pallarés.

Andreu ha destacat «la importància que les empreses del territori tarragoní, com AFEPASA, segueixin fidels i confiant amb la feina que realitza l’entitat grana». Per la seva banda, Pallarés en representació de la empresa s’ha mostrat «molt satisfet del nou acord de vinculació entre les dues parts».

L'empresa AFEPASA està situada al Polígon Industrial de Constantí i pertany al grup d’empreses Afrex Holding. Aquest any compleix 125 anys en el sector. Afepasa està especialitzada en fertilitzants i fitosanitaris ecològics per l’agricultura en el mercat nacional i exporta també als cinc continents.

tracking