L'efectivitat del Lugo condemna al Nàstic

Els gallecs marquen en l'ocasió més clara de què disposen davant d'un Nàstic sense idees

Un moment del partit

L'efectivitat del Lugo condemna al NàsticTwitter Nàstic

El Gimnàstic de Tarragona perd 1-0 a Lugo i suma la segona derrota consecutiva, la qual el continua deixant a la zona baixa de la taula classificatòria. Tot i que les baixes no són excusa per a cap equip, el fet de viatjar sense set lesionats i un sancionat ha acabat fent massa mal a un Nàstic que mai ha donat la sensació de poder emportar-se el partit.

Amb Zahibo i Gaztañaga en el centre del camp a causa de la baixa de Tejera, no li ha quedat més remei al francès que convertir-se en el director de joc de l’equip. Maikel Mesa, que tornava a l’onze després de la lesió, també intentava formar el joc del Nàstic, encara que ho feia des de la banda, posició a la que s’hi està acostumant en els darrers enfrontaments.

Un centre del camp sense idees i un atac en el qual Juan Delgado i Manu Barreiro hi posaven més voluntat que criteri ha motivat que l’atac del Nàstic hagi estat pràcticament inexistent, deixant de banda alguna acció puntual.

Tampoc ha estat excessivament encertat el Lugo, però l’equip de Francisco (avui a la graderia, sancionat), s’ha avançat als 26 minuts de joc gràcies a una diana de Campillo, després d’una jugada molt enrevessada. Una centrada des de la dreta ha estat rematada pel mateix Campillo però, el rebot, l’ha agafat Azeez, qui l’ha tornat a posar perquè, aquesta vegada, Campillo Marqués.

A prop ha estat d’empatar el Nàstic, en una acció en la qual Delgado, avui el llançador de les faltes, ha servit perquè Perone perllongués i a punt estigués Molina de rematar, però oh ha pogut ser. Tete Morente, cinc minuts abans del descans, ha corregut la banda, s’ha internat a l’àrea i, en comptes de servir-la a Barreiro, ha xutat. Mala decisió.

En el segon acte, el Nàstic ha mostrat una millor predisposició. Barreiro, a passada de Javi Jiménez, ha fregat un bon tret que hauria posat en problemes al porter local. Delgado, en el 73’, ha disparat, però el seu xut ha marxat desviat per l’escaire dret.

També ha tingut un parell d’ocasions del Lugo, encara que les ha desaprofitat al final. Ni Jean Luc, ni Muñiz ni el debutant Brugui han pogut canviar el signe del partit.

LUGO

Juan Carlos, Leuko, Bernardo, Ignasi Miquel, Luis Ruiz, Seoane, Ayeez, Fede Vico (Pita, 86’), Cristian Herrera (Mario, 82’), Campillo i Fydriszewski (Albarracín, 64’).

NÀSTIC

Dimitrievski, Kakabadze, Xavi Molina, Perone, Javi Jiménez, Maikel Mesa (Brugui, 83’), Zahibo, Gaztañaga (Juan Muñiz, 68’), Tete Morente (Jean Luc, 58’), Manu Barreiro i Juan Delgado

GOLS

1-0, Campillo (26’)

ÀRBITRE

Jorge Valdés Aller. Va mostrar la targeta groga als locals Ignasi Miquel, Cristian Herrera i Bernardo; i als visitants Gaztañaga i Jean Luc,