Diari Més

L'Anxo Carro, territori amic

El Nàstic hi ha guanyat sempre que ha visitat al Lugo

Tete Morente, durant el Nàstic-Lugo de Copa del Rei d'enguany.

L'Anxo Carro, territori amicCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic de Tarragona visita aquesta tarda (16 hores) el Lugo, un equip que dormirà líder de la categoria de plata si suma els tres punts, però al qual no se li dóna gens bé rebre als tarragonins.

Els gallecs sempre perden a casa quan hi juguen contra el Nàstic, una situació que vol aprofitar l'equip de Rodri per tornar al camí de la victòria.

El 2-3 de la temporada passada, amb un final èpic i Achille i Stephane Emaná com a principals protagonistes, i un 0-3 fa dues campanyes que deixava al Nàstic molt a prop de l'ascens directe (finalment no es va produir) són les dues referències a les quals s'ha d'agafar l'equip tarragoní aquesta tarda.

Ara bé, en aquest cas, el Lugo arriba molt fort. Ha passat ja molt de temps des que els gallecs van eliminar al Nàstic de la Copa del Rei i, des de llavors, la dinàmica del Lugo ha estat immillorable. Ara és segon, amb 20 punts, pels 11 del conjunt tarragoní.

El Nàstic viatja amb un munt de baixes. No entren en convocatòria els lesionats Stephane Emaná, Omar Perdomo, Djetei, Tejera, Uche, Dongou i Eddy Silvestre, ni tampoc el sancionat Abrahám Minero.

Amb aquesta situació, l'onze el podrien formar Dimitrievski en porteria; Kakabadze, Molina, Perone i Javi Jiménez en defensa; Gaztañaga i Zahibo a la medul·lar; Mesa i Morente a les bandes, i Uche i Delgado a dalt.

tracking