Diari Més

El pitxitxi vindrà de Valladolid per posar a prova el mur de López Garai

Els castellans són l’equip més anotador d’aquesta temporada amb 23 gols, 10 d’ells obra de Jaime Mata

Mata celebra el seu últim gol, marcat el passat diumenge a casa contra el Lugo (2-2).

El pitxitxi vindrà de Valladolid per posar a prova el mur de López GaraiREAL VALLADOLID

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La muralla de López Garai tindrà una prova de foc aquest diumenge a partir de les 8 de la tarda a l’Estadi Municipal de Reus. L’equip més golejador de la categoria de plata ve de Valladolid amb el pitxitxi entre les seves files. Comandat per Luis César, l’entrenador que va pujar el Nàstic a Primera divisió, els castellans han marcat 23 gols en 11 jornades. Deu d’ells han estat obra de Jaime Mata.

Els números del tanc madrileny són insultants. És el màxim golejador en solitari, amb tres gols de diferència sobre el segon classificat, que és el saragossista Borja Iglesias. També ha fet tres gols més que els que sumen tots els jugadors roig-i-negres en el que va de lliga. Per si no fos poc, també porta dues assistències al seu compte particular.

Però no tot són punts forts a l’equip val·lisoletà, que ara ocupa el setè lloc. La gosadia ofensiva de l’equip de Luis César li ha costat també ser un dels equips més golejats de la categoria. N’ha encaixat un total de 17, gairebé el doble dels 9 que li han marcat al conjunt roig-i-negre. Només la Cultural n’ha encaixat més que el Valladolid. De fet, l’enfrontament entre els dos va acabar amb un 4-4 al marcador. Els de Luis César també van encaixar quatre gols en la darrera derrota, a casa del Rayo Vallecano.

El de diumenge promet ser un duel interessant. L’aposta per l’abundància contra la gestió mil·limètrica del gol. Dues fórmules que, a hores d’ara, només separen tres punts a la taula.

tracking