Diari Més

Uche, Sergio Tejera i Eddy Silvestre perillen de cara al partit d'aquest dissabte a Lugo per lesió

El futbolista que més preocupa és Ike Uche

Uche, celebrant un dels dos gols que va anotar aquest dimecres davant del Granada, al Nou Estadi.

Uche torna a enamorar al Nou EstadiCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Més males notícies pel Nàstic. Si no n’hi havia prou amb la baixa de Jean Marie Dongou i de Mohammed Djetei per lesió de llarga durada i de la no presència de Maikel Mesa contra l’Alcorcón per no estar al cent per cent (ningú pot assegurar que el migcampista pugui jugar dissabte), tres baixes més s’uneixen a les ja conegudes.

Els tres futbolistes que es van retirar durant el Nàstic-Alcorcón d’aquest diumenge al Nou Estadi per lesió estan descartats, o gairebé, pel duel d’aquest dissabte a l’Anxo Carro davant del Lugo (quatre de la tarda). Tres jugadors van haver d’abandonar el terreny de joc en el duel contra els gallecs i, en principi, cap dels tres podrà jugar dissabte, tret que la seva recuperació s’acceleri.

El primer futbolista (i el més preocupant) dels que va abandonar el terreny de joc va ser Ike Uche. El davanter nigerià va notar unes molèsties que van motivar que, abans del quart d’hora de joc, hagués d’abandonar el partit. Juan Delgado va entrar en el seu lloc. Uche, que va dir «prou» per evitar una lesió major, no arribarà al duel a Lugo. En segon terme, Sergio Tejera, amo del centre del camp del Nàstic, tampoc va acabar el duel. De fet, va marxar al túnel de vestidors amb els seus companys, però no hi va tornar, a causa d’unes molèsties musculars que, possiblement, també impediran que juguin. Però, per a més inri, Eddy Silvestre, que va entrar per Tejera, va notar una punxada i va marxar del camp. En principi, està trencat muscularment.

tracking