Diari Més

Preocupació al Nàstic per la fuga dels aficionats abans del xiulet final

El club grana també està decebut perquè els aficionats les graderies d’animació no es van quedar fins el final del Nàstic-Alcorcón de diumenge

L'afició va començar molt animada, però va anar marxant quan va veure impossible remuntar.

Preocupació al Nàstic per la fuga dels aficionats abans del xiulet finalCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El 0-3 contra l’Alcorcón patit aquest dissabte pel Nàstic va ser dolorós, però també ho va ser pel club que bona part de la seva afició marxés abans de finalitzar el partit. Sí que és cert que no acompanyava el resultat ni el joc de l’equip i que, després d’una espectacular golejada al Nuevo Arcángel contra el Córdoba, l’aficionat esperava una mica més del seu equip. Però també ho és que tot jugador, entrenador, personal de l’equip i del club sempre vol tenir a l’afició al seu costat, sentir el seu alè.

Especialment decebut està el club amb els aficionats dels dos cantons, els de les graderies d’animació, que van abandonar el Nou Estadi abans de finalitzar l’enfrontament. Són aficionats que tenen uns bons avantatges a l’hora de treure’s l’abonament i, per aquest mateix motiu, no comparteixen el fet que hagin abandonat el camp abans del final del duel. El resultat, també és cert, era irreversible. El Nàstic, amb tres jugadors lesionats, un futbolista menys a la gespa des del minut 60 i un equip al qual ja no li quedaven canvis, no podia puntuar. Era pràcticament impossible. Però l’afició, aquella que sempre hi és en els moments fàcils i en els difícils, aquella que sempre anima i que és l’enveja de molts camps, va marxar (o part d’ella).

Ara bé, cal remarcar que els primers a abandonar el terreny de joc no van ser, ni molt menys, els integrants de les graderies d’animació, sinó que els primers a desfilar van ser la resta d’aficionats. Alguns joves de la zona d’animació del Gol de Mar es van quedar fins al final, però els de Gol de Muntanya van decidir marxar i pensar ja en el pròxim duel. El dimecres 1 de novembre, en el marc del Nàstic-Barça B, el club espera tornar a veure la millor cara de l’afició.

tracking