Diari Més

López Garai: «Vítor Silva ja està veient la llum al final del túnel»

Juntament amb Raphael Guzzo, l’estilet portuguès és un dels dos roig-i-negres inèdits aquesta temporada

López Garai: «Vítor Silva ja està veient la llum al final del túnel»CF REUS DEPORTIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un dels fitxatges més determinants del CF Reus Deportiu i de la categoria de plata en general serà la tornada de Vítor Silva. L’estilet portuguès és un dels dos únics roig-i-negres que encara no ha debutat aquesta temporada, juntament amb Raphael Guzzo, que està previst que es recuperi el gener del seu trencament de menisc. La recuperació de Vítor ha estat una de les principals incògnites de l’equip, i una de les notícies més esperades.

L’entrenador roig-i-negre, Aritz López Garai, ha desvetllat que aquest moment podria arribar ben aviat: «Crec que estem més a prop de recuperar-lo del que ens pensem». «El veig entrenar i parlo amb ell, i li veig molt optimisme. Està començant a veure la llum al final d’aquest túnel que se li ha fet tan llarg», afegeix.

El tècnic basc el considera un jugador «diferencial»: «Per a mi és importantíssim poder comptar amb ell tant dins com fora del camp», afirma. Tot i això, incideix en què no forçarà la tornada del portuguès a l’equip fins que estigui plenament preparat: «Vull tenir-lo bé, segur de voler jugar i feliç que no li faci tant mal. Està clar que s’haurà de guanyar el lloc, però quan està al cent per cent és un jugador que convida a que el posis al terreny de joc».

Trobar-li una posició en el 4-3-3 en què pugui desplegar al màxim el seu talent seria el menor dels maldecaps per López Garai: «M’ho estic començant a imaginar. Pot jugar com a extrem, entrant al centre venint de la banda. També el veig d’interior com a local, quan podem tenir una mica més de possessió de la pilota. No tant com a visitant, perquè és un escenari que implica més vocació defensiva. No és que no la tingui, però ens perdem les seves virtuds ofensives. Sobretot que estigui bé, i ja li buscarem un forat».

tracking