Diari Més

El Nàstic viatjarà amb set baixes a Lugo

Es confirmen les lesions d'Uche, Tejera i Eddy Silvestre, que no arriben al duel de l'Anxo Carro, i que s'uneixen a les ja conegudes d'Omar, Djetei i Dongou; Abraham, sancionat

Uche, en el moment de lesionar-se al Nou Etadi.

El Nàstic viatjarà amb set baixes a LugoCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nàstic es presentarà amb fins a set baixes a l'Anxo Carro aquest dissabte, quan s'enfrontarà al Lugo a partir de les 16 hores. Serà així després que el club hagi comunicat que Uche, Tejera i Eddy Silvestre estan lesionats, i que s'afegiran als Dongou, Omar Perdomo i Djetei, que ja eren a la infermeria. La setena baixa és la d'Abraham Minero, el qual es perdrà el duel a Galícia per la seva expulsió contra l'Alcorcón per doble cartolina groga.

Uche, amb una elongació de l'isquiotibial esquerre, seria dubte seriós, però Rodri no arriscarà amb ell i el farà descansar. La mateixa lesió, però una mica més greu, és la d'Eddy Silvestre, que es perdrà tant el partit de diumenge com el de l'1 de novembre contra el Barça B al Nou Estadi. Finalment, Sergio Tejera, estarà unes dues setmanes de baixa per un trencament a l'isquiotibial de la cama esquerra.

tracking