Diari Més

Jorge Miramón, l'omnipresent

És un dels únics quatre jugadors de Segona que han jugat tots els minuts del seu equip aquesta temporada

El polivalent aragonès somriu i aixeca el polze durant un entrenament d'aquesta temporada amb el CF Reus.

Jorge Miramón, l'omnipresentCF Reus Deportiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

1.080 minuts ha disputat el CF Reus Deportiu en el que va de temporada. Exactament els mateixos que Jorge Miramón. Quan ja s’han disputat onze jornades de lliga i dues rondes de Copa del Rei, només quatre dels gairebé 600 jugadors de la categoria de plata han estat trepitjant el terreny de joc en tot moment mentre ha jugat el seu equip. En aquest selecte grup s’hi troba l’incansable aragonès, juntament amb el central del Numància Dani Calvo, el lateral dret del Huesca Carlos Akapo i el també central del Sevilla Atlètic Álex Muñoz.

Tant en la posició de lateral dret –sobretot– com en la d’interior –menys sovint–, el Sergi Roberto roig-i-negre s’ha deixat la pell en cada un dels més de mil minuts per convertir-se en un element indispensable en el dibuix de López Garai. Va estrenar la temporada a Lugo com a única peça no inèdita d’una medul·lar en construcció, fent de cicerone de Ledes, de Carbonell i de Tito, que va entrar en substitució de l’exblaugrana.

Joan Campins havia demostrat a Lugo les bones sensacions que va deixar durant la pretemporada, però just abans del derbi va trencar-se els isquiotibials, i Miramón es va convertir en l’únic jugador amb solvència contrastada al carril dret. Se n’ha fet l’amo durant deu partits de lliga i un de copa, responent amb un immens treball defensiu i amb arribades contínues de mèrit a l’atac roig-i-negre. Quilòmetres i quilòmetres de talent desplegades en paral·lel a la línia de banda o teixint diagonals al terreny de joc rival. És el roig-i-negre omnipresent, el que és a tot arreu i en tot moment.

Després de dues setmanes tornant a les convocatòries, diumenge passat Campins va tornar a ocupar el lateral dret durant els darrers 12 minuts. Ho va fer en el lloc de Querol, i no de l’aragonès, que va acabar el partit ajudant a connectar el mig camp i la davantera des d’una posició més avançada. La tornada a la competició de Campins probablement farà que Miramón tingui descans i per tant deixi el club dels quatre permanents de Segona. El que està clar és que sobre el terreny de joc no dóna símptomes d’esgotament. En tot cas, l’aragonès estarà llest per complir amb nota tots els seus deures.

tracking