Diari Més

El Nàstic tancarà l'exercici 2017-2018 amb el deute a zero

Els accionistes aproven els comptes de la temoprada passada i el pressupost de la 2017-18

Un moment de la Junta.

El Nàstic tancarà l'exercici 2017-2018 amb el deute a zeroVicente M. Izquierdo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic de Tarragona tancarà l’exercici 2017-18 amb el deute a zero. Així ho ha assegurat aquest dimarts al vespre Josep Maria Andreu, president del Consell d’Administració durant la Junta General d’Accionistes de la Societat Anònima Esportiva (SAE) amb la presència de prop d’una seixantena (el 74% del capital) d’accionistes al Palau de Congressos de Tarragona. Es van aprovar per unanimitat tant els comptes de la temporada passada com el pressupost de la temporada 2017-18.

Abans de comunicar els números, però, el president va comunicar que tres membres del Consell d’Administració fan un pas al costat i deixen de pertànyer a ell, i dues novetats els supleixen. «Antoni Vallverdú, Conxita Esteve i Jaume Albareda deixen el nàstic i entren Antoni Vallverdú i Josep Alió. Aquests són els canvis que hi ha al Consell d’Administració del Nàstic de cara als cinc pròxims anys», va detallar Josep Maria Andreu.

El president va repassar la temporada passada a nivell social, i el seu increment a nivell de socis, del qual va apuntar que «avui el Nàstic té més de 7.000 socis, té el deute gairebé a zero i és un referent esportiu, social i econòmic». «En l’aspecte esportiu, la 2016-17 va ser molt complicada pel que fa al que vam patir. La temporada anterior vam realitzar una gran temporada, i ens vam confiar. Però, després de fer una gran segona volta, vam acabar catorzens, amb 52 punts», va manifestar, tot afegint que «de cara a aquesta temporada, l’objectiu continua sent clar: sumar ràpidament els 50 punts per continuar a la Lliga Professional».

Sense dir-ho explícitament, va justificar l’errada del club a l’hora de contractar a Lluís Carreras com a entrenador del primer equip, tot destacant que «el treball per a nosaltres es una consigna clara, i no estàvem segurs que el camí fos el correcte. Ara, confiem en Rodri». «Vam començar a veure coses que no ens agradaven i vam actuar ràpidament després de valorar-ho amb la direcció esportiva i amb els tècnics. Ell va cobrar una bona part de la temporada 2017-18, però res de la següent».

«Confiem en Promoesport. A més, també confiem en els nostres jugadors i en Emilio Viqueira, el nostre director esportiu. També estem contents amb la Pobla, que creiem que pot estar a dalt a final de temporada. Pel que fa al futbol base, tenim 35 equips, però podrien ser més si tinguéssim millors instal·lacions, però això encara no és possible», va sentenciar.Menció especial per al Nàstic Genuine, «el millor equip de la història del Nàstic. La temporada 2016-17 vam organitzar la nostra Champions Nàstic Genuine i en aquesta campanya, la 2017-18, el nostre equip, participa en la primera lliga professional. Competim amb els millors equips de la millor lliga del món, on els valors estan per damunt de tot», segons el president.

El club ha crescut pel que fa la massa social, amb un increment de 6.750 a 7.150 socis, pel qual «hem d’estar contents pel gran suport i fidelitat de la nostra gent», segons va detallar Lluís Fàbregas, director general del Consell d’Administració, que es va felicitar perquè tenim «dèficit zero. A final de temporada, el Nàstic deixarà d’estar amb números vermells i estarà en números blaus». «El camí a Primera ha començat i us puc assegurar que entre tots ho farem possible».

tracking