Diari Més

Rodri: «No és una mala renda aconseguir 10 punts de 18»

L'entrenador del Nàstic, presentat oficialment

Emilio Viqueira, Josep Maria Andreu i Rodri.

Rodri: «No és una mala renda aconseguir 10 punts de 18»Vicente M. Izquierdo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Sis partits després, ja està presentat oficialment. Rodri ha gaudit aquest dilluns al migdia de la seva posada de llarg, en la qual ha agraït la confiança que li han brindat tant el president del Consell d'Administració, Josep Maria Andreu, com el director esportiu, Emilio Viqueira.

Sobre ells dos, ha comentat que «el que posa més orgullós a un entrenador és que el president el truqui per felicitar-lo, que el director esportiu valori la seva feina i que l’afició estigui satisfeta per l’esforç de l’equip».

Rodri ha detallat que els resultats del Nàstic amb ell a la banqueta no han estat precisament negatius, ja que «no és una mala renda aconseguir una renda de deu punts de divuit possibles, sobretot tenint en compte que els ha aconseguit un equip que no estava bé. A nivell defensiu, l’equip ha d’anar guanyant en fortalesa».

Sobre l'organigrama tècnic, ha destacat que Santi Coch continuarà, i ha confirmat que Edu Vílchez deixa la Pobla i passarà al cost tècnic del primer equip del Nàstic. «Seguirem fent el que hem fet fins ara. Santi Coch seguirà estant amb mi com a segon entrenador, i Eduardo passa a ser un assistent de l’entrenador, la meva mà dreta. El meu home de confiança, pels anys que porto amb ell. Amb l’ajuda de Manolo, Oli, Miguel Ángel i Jordi completarem el cos tècnic», ha apuntat.

Sobre el que espera del seu equip, ha manifestat que «vull que el Nàstic sigui molt competitiu i que cada diumenge siguem capaços de guanyar a qualsevol. Volem sumar els 50 punts el més aviat possible i, a partir d’aquí, començar a mirar endavant».

«L’èxit no el concebo a llarg termini, l’èxit es produeix diumenge a diumenge», ha sentenciat.

tracking