Diari Més

Maikel Mesa no arriba per diumenge

El centrecampista va entrenar ahir a banda i es prepara per poder estar al cent per cent pel partit de Lugo de la 12a jornada

Maikel Mesa intenta marxar de Morcillo, futbolista de l'Almería, en partit de Lliga aquesta temporada.

Maikel Mesa no arriba per diumengeOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

No hi arribarà a temps. Maikel Mesa no estarà disponible pel Nàstic-Alcorcón d’aquest diumenge (sis de la tarda). El futbolista es va lesionar en l’entrenament del passat dissabte i, les previsions, eren que estigués deu dies de baixa. Encara que forcés la màquina, el futbolista no estaria en condicions de jugar contra els madrilenys i, per tant, Maikel Mesa se sumarà a la llista de baixes de cara al duel de diumenge. Les baixes, totes de llarga durada, són les de Jean Marie Dongou (en tres setmanes estarà disponible), Mohammed Djetei i Omar Perdomo. Aquests dos darrers no jugaran aquest any 2017.

Mesa es va entrenar ahir també a banda dels seus companys, amb què la seva participació resulta impossible. Ni un miracle sembla tenir cabuda en aquest cas. Ara bé, el que està clar és que el centrecampista canari estarà a punt per jugar el pròxim dissabte a l’Anxo Carro contra el Lugo, ja que s’haurà recuperat completament de l’elongació a l’isquiotibial de la seva cama esquerra.

El seu substitut sembla clar. Pels mèrits que està fent, per les ganes que té i per la posició que ocupa, Tete Morente sembla el jugador més indicat per suplir la baixa de Mesa, que últimament estava actuant a la banda dreta de l’atac grana tot i ser un centrecampista nat. Morente, que encara no ha debutat com a titular en el campionat de Lliga, ha demostrat que té unes condicions per desbordar al cantó dret que superen les expectatives. Ell sempre ha expressat que el que més li agrada és actuar per l’esquerra, encara que no posarà cap pega si Rodri l’acaba escollint a ell per suplir al lesionat Maikel Mesa.

La plantilla és llarga i, de solucions, n’hi ha moltes. L’únic extrem dret nat que hi ha a banda d’Omar és Jean Luc, però la seva participació d’inici sembla més que complicada. El futbolista de Costa d’Ivori encara no ha jugat cap minut en el que va de campanya, un cas realment estrany tenint en compte la seva qualitat, i seria incomprensible que actués com a titular. Tirar a Muñiz o a Delgado a les bandes també serien dues opcions a tenir en compte. Més la del xilè que la de l’asturià, ja que Delgado és un d’aquells futbolistes que, sempre que hi és, o gairebé sempre, juga. A més, el gol que va marcar diumenge a l’Arcángel li podria servir de premi per a retornar a la titularitat sense tenir la necessitat d’enviar novament a la banqueta a Uche. Uche i Barreiro, sí o sí, seran titulars, motiu pel qual l’única posició per la qual es podrà lluitar diumenge és per l’extrem dret. Serà així perquè Abraham Minero continuarà a l’extrem esquerre.

tracking