Diari Més

L'Almeria reviurà contra el Reus un dia inoblidable en la seva història

La victòria dels andalusos (1-0) davant dels reusencs en la darrera jornada de la temporada passada els va donar la salvació

Miramón, durant el Reus-Almeria de la temporada passada, davant de Fran Vélez. El partit va acabar 1-0 amb gol de Máyor.

L'Almeria reviurà contra el Reus un dia inoblidable en la seva històriaOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un gran pressupost i una plantilla envejable no van resultar suficients perquè la passada temporada l’Almería pogués complir els seus objectius i es convertís en un candidat ferm a l’ascens a Primera Divisió. Tot el contrari. L’equip andalús va haver de suar sang per mantenir-se a la categoria de plata i no va ser fins a l’últim partit quan va assolir el seu objectiu. I va ser, després de guanyar, a casa, 1-0.

El rival d’aquell Almería era un CF Reus que, sense res en joc, es presentava al mateix Estadio de los Juegos Mediterráneos on jugarà aquest diumenge, a partir de les vuit del vespre. El duel el va decidir Morcillo, amb un gol que va significar una permanència i continuar al futbol professional una temporada més.

L’Almeria sembla haver après la lliçó, ja que ha intentat mantenir l’essència de l’any passat, que no és una altra que la continuïtat de Luis Miguel Ramis a la banqueta. A més, una gran part de la plantilla ha canviat i els números confirmen que les variacions han servit per millorar.

A aquestes alçades de temporada, el rival del CF Reus d’aquest diumenge acumulava quatre punts menys que enguany. Pels vuit que sumava a la 2016-17, ara en té dotze. No és un canvi radical, però són quatre punts més en les mateixes jornades disputades. A més, les xifres golejadores també han canviat. Nou dianes marcades i quinze encaixades eren els números de la campanya passada, els quals només empitjorava el Nàstic. L’Almeria era, llavors, penúltim a la taula classificatòria. En l’actual temporada, els de Ramis han marcat nou gols, un més que l’any passat, però n’han encaixat deu, cinc menys que durant la temporada anterior. És en aquest aspecte, el defensiu, en el qual ha millorat molt l’equip andalús, el qual no està travessant una bona ratxa, però almenys viu fora de la zona de descens.

Aquesta lleu crisi de resultats es tradueix en quatre enfrontaments sense conèixer la victòria per part dels de Ramis. Vénen d’empatar a casa contra el Valladolid, de perdre a Vallecas contra el Rayo, de caure golejats a l’Estadi de los Juegos Mediterráneos davant del Huesca (0-3) i d’empatar a casa de la Cultural.

tracking