Diari Més

Uche: «Vull jugar sempre»

El punta del Nàstic, en estat de gràcia i amb cinc gols marcats, no mira més enllà del pròxim partit

Ike Uche, a les instal·lacions del Complex Esportiu Futbol Salou, on l'equip es va exercitar ahir al matí en la primera sessió de la setmana. Rodri va premiar als seus jugadors amb dos dies de festa.

Uche: «Vull jugar sempre»Cristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

–Últimament, a l’equip li està costant trobar el seu punt en els inicis de temporada. Com està veient al seu Nàstic?

–En els primers partits no vam poder estar al nivell que volíem, tant de resultats com de joc. En les últimes setmanes, però, tot està canviant i cada vegada veig a l’equip millor. Som conscients que encara queden coses per millorar, i en això estem.

–Amb el relleu a la banqueta ha canviat molt l’equip.

–Sí. Quan hi ha un nou entrenador, sempre hi ha canvis. Tothom s’ha de posar les piles, ja que hem de treure la situació endavant.

–Amb l’arribada de Rodri s’ha imposat una mica més de lògica a l’equip. Jugant senzill, sense invents, amb un 4-4-2 i últimament amb Barreiro i Uche a dalt.

–Quan arriba un entrenador nou, sembla que l’altre no sabés què feia, però el futbol, al final, són resultats. Això no significa que un sigui un entrenador millor que l’altre, es tracta de treballar. Estem intentant agafar el concepte del nou entrenador, i crec que ho aconseguirem i que tot sortirà bé.

–Com es troba més a gust, jugant al costat d’un altre davanter, o fent-ho sol?

–Vull jugar sempre. Tenim grans jugadors que poden jugar sempre. Barreiro és un gran jugador, i també ho són Delgado i Stephane Emaná. Ens hem d’adaptar al que digui l’entrenador.

–Com s’ho fa per tenir un percentatge tant elevat de gols pels xuts que realitza a porteria?

–Quan els davanters agafen aquesta ratxa de cara al gol, tot va bé. Ara m’està succeint a mi, però també li podria passar a algun altre davanter de la plantilla. Si puc seguir veient porteria i ajudant al club i als companys, doncs molt millor.

–Uche ha marcat cinc gols en aquest inici de temporada, que haurien de ser sis pel que li van anul·lar diumenge al Nuevo Arcángel, una diana legal invalidada per fora de joc. Al ritme que porta, s’ha plantejat una xifra de gols a final de temporada?

–No. El meu cap sempre està en el pròxim partit i, més enllà, ningú sap què passarà. He d’intentar ajudar al màxim a l’equip i, si ho puc fer marcant, bé. Si no, que ho faci un altre.

–Es troba al cent per cent físicament?

–Encara em falta una mica, però crec que estic bé. Em trobo bé i espero que les lesions em respectin.

–Ara que l’equip ha aconseguit reaccionar, i que no està tan malament com la temporada passada a aquestes alçades, creu que el Nàstic ha de lluitar per alguna cosa més que evitar el descens?

–Aquesta pregunta sempre existirà. Quan un equip guanya dos o tres partits seguits, sempre s’obre aquest debat. Pensar tan enllà és un error, ja que hem d’anar pas a pas, i el pròxim pas és el proper partit.

–Què va passar aquest estiu? Semblava que Uche marxava del Nàstic.

–No hi ha molt per explicar. Va sortir una cosa, però al final no es va acabar de concretar i vaig haver de quedar-me. Moltes vegades, quan les coses no passen quan un vol, pot ser una cosa bona. És cosa del passat, i ara toca continuar treballant aquí, amb humilitat, i a veure què passa.

–Potser la seva marxa no es va produir perquè Uche ha de pujar amb el Nàstic a Primera Divisió.

–Ningú ho sap. No sabem ni què passarà d’aquí a un minut. Hem de ser feliços, treballar i anar setmana a setmana.

–Li vull preguntar per Dongou. Com el veu?

–El veig molt bé. Mentre més gent tinguem a dalt, millor per a l’entrenador. En el futbol, de vegades les coses no els surten bé als que estan jugant, o hi ha lesions, i hi ha d’haver gent per donar aire a l’equip. Sempre està bé tenir jugadors ofensius a la plantilla.

tracking