Diari Més

Denuncien a Antiviolència càntics durant el Zaragoza-Osasuna

Les dues aficions es van insultar

La romareda.

Denuncien a Antiviolència càntics durant el Zaragoza-OsasunaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Lliga de Futbol Professional (LFP) ha denunciat al Comitè de Competició de la Real Federación Española de Fútbol (RFEF) i a la Comissió Antiviolència càntics que es van produir durant el Zaragoza-Osasuna, corresponent a la desena jornada del campionat de Lliga de Segona Divisió A, i que va acabar amb empat a un gol.

Concretament, la LFP denuncia que uns 150 aficionats locals, ubicats a la graderia de Tribuna Nord, van entonar durant quatre segons «tots a una, p... Osasuna», sense que la resta d'aficionats continuessin amb els càntics. En el minut 42, es va repetir aquest crit, i en aquesta ocasió una part de l'afició, situada a diverses zones de l'estadi, sí que el va secundar.

En els minuts 43 i 57, uns 450 aficionats visitants, sempre segons la LFP, van cantar durant uns 20 segons «la Romareda, puta pocilga, donde se juntan ligallo y policía, que puto olor, que porquería, con una bomba todo aquello volaría, una explosión, de goma 2, y que le den por culo a Aragón, Osasuna, que se la goza, viendo quemarse a esa puta Zaragoza, oeoeoeo oeoe oeoeoeoeoeoe».

A banda, també es recull que, en el minut 79 de partit, i depsrés d'una falta comesa per un jugador local sobre el porter visitant, uns 150 aficionats locals van cridar, durant uns deu segons, «písalo, písalo».

Caldrà esperar a veure si algun dels dos clubs, o els dos, reben una sanció econòmica pels fets.

tracking