Tothom és important en un Reus que no entén de titulars y suplents

Aritz López Garai ha realitzat sis canvis en les dues darreres alineacions, amb un bon empat a Osca i una derrota a casa

L'onze que va presentar el CF Reus durant el darrer partit de de Lliga, diumenge, amb el Rayo Vallecano com a rival.

Tothom és important en un Reus que no entén de titulars y suplentsCristina Aguilar

Aritz López Garai té plantilla per a estona. Sergi Parés, director esportiu del CF Reus, li ha confeccionat un equip que és capaç de competir amb qualsevol i sense tenir la necessitat d’utilitzar sempre els mateixos futbolistes.

Molts equips ho van fer, ja que és habitual quan hi ha jornada intersetmanal, però el CF Reus també va presentar tres alineacions completament noves en els tres duels que va disputar en tan sols vuit dies. Els motius bàsicament són dos. El primer, per no sobrecarregar alguns futbolistes que tenen ja molts minuts a les seves botes i, el segon, i més important, per donar oportunitats a tota la plantilla i permetre que aquells que disposen de menys minuts puguin demostrar la seva vàlua.

Els resultats dels tres partits no van ser els esperats, sobretot a casa. En l’empat de fa dos dissabtes contra la Cultural Leonesa (1-1), el conjunt d’Aritz López Garai va deixar una molt bona imatge, però el nivell dels reusencs, gairebé amb els mateixos futbolistes (només va canviar el punta, Máyor per Lekic) contra el Rayo aquest diumenge, va ser inferior. López Garai va apuntar que el seu equip no va poder assolir un millor botí que la derrota (0-2) per falta d’encert de cara a porteria, però el cert és que els madrilenys van ser molt superiors als roig-i-negres.

Entremig, però, el CF Reus va deixar molt bona imatge contra el Huesca (1-1), conjunt contra el qual va empatar in extremis gràcies a una diana de Gus Ledes i a uns espectaculars trenta minuts finals. En el duel contra el Huesca, Aritz López Garai va introduir fins a sis canvis respecte a l’empat contra la Cultural i, dels tres partits disputats en vuit dies, el de l’Alcoraz va ser potser el millor, sobretot a la segona meitat.

Només Edgar Badia, Álex Menéndez, Pichu Atienza, Miramón i Gus Ledes, un porter, tres defenses i un mig, van repetir respecte al darrer onze. Un equip completament nou que va ser capaç de competir davant d’un dels conjunts, el de Rubi, que millor futbol practica de la categoria. Els jugadors que van entrar com a titulars van realitzar una gran tasca, però molts d’ells van tornar al banc contra el Rayo. Davant dels madrilenys, van tornar Olmo, Querol, Fran Carbia, Juan Domínguez, Máyor i Tito. L’equip no va poder amb el Rayo, però va demostrar que tothom pot competir, perquè, competir, sí que ho va fer el CF Reus contra l’equip madrileny.