Diari Més

Tete: «És una pena, ja que hauria estat el meu primer gol a Segona»

L'extrem del Nàstic es lamenta pel mà a mà fallat diumenge a Còrdova

Tete Morente, durant l'entrenament d'aquest matí a Salou.

Tete: «És una pena, ja que hauria estat el meu primer gol a Segona»Cristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tete Morente, extrem del Nàstic, es va lamentar del gol fallat diumenge al Nuevo Arcángel contra el Córdoba, quan es va quedar sol davant de Kieszek després d’una passada de Dimitrievski, i va veure com el meta del conjunt andalús li va guanyar la partida en el mà a mà. «És una pena, ja que hauria estat el meu primer gol a Segona», va lamentar-se l’extrem després de l’entrenament d’aquest matí del seu equip a Salou.

Serà titular a la banda dreta aquest diumenge per la baixa d’Omar, tot i que «sempre havia jugat a l’esquerra, però des que vaig arribar al Nàstic ho faig a la dreta». Sobre el mateix Omar, va destacar que «per a nosaltres era un jugador important, i notarem la seva baixa. Espero que torni el més aviat possible».

Sobre el partit contra l'Alcorcón d'aquest diumenge al Nou Estadi (18 hores), Morente ha destacat que «serà un partit molt dur, ens posaran les coses molt difícils, i intentarem sumar els tres punts». De fet, creu que «els equips que arriben ferits són els que t’ho posen més complicat».

tracking