Diari Més

Máyor estarà un mes de baixa per un esquinç en el seu turmell

Així ho va assegurar el jugador en el seu compte de Twitter; Lekic i Edgar Hernández lluitaran per un lloc a la punta d’atac

Máyor, durant el CF Reus-Numancia d'aquesta temporada, on va rebre un cop al cap i va jugar embenat.

Máyor estarà un mes de baixa per un esquinç en el seu turmellOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un mes de baixa. Aquest és el temps que Máyor, jugador del CF Reus, creu que estarà de baixa. És així perquè va ser el propi jugador qui, aquest dimecres a la tarda, va informar del temps que haurà estar en el dic sec, mitjançant la xarxa social Twitter.

Sense cap informe mèdic ni comunicat oficial del club, va ser el mateix Máyor el que va explicar que haurà d’estar aproximadament un mes de baixa, per un esquinç de turmell que va patir aquest diumenge, en el marc del CF Reus-Rayo Vallecano, que va acabar amb victòria madrilenya (0-2).

El punta va manifestar en el seu compte particular de Twitter el següent: «Moltes gràcies pels missatges de suport, en aproximadament un mes estaré de tornada amb més força que mai! Som-hi!». Així, si les previsions del propi Máyor es compleixen, el futbolista tornaria a vestir-se de curt de cara al Reus-Albacete Balompié corresponent a la quinzena jornada de Lliga. El duel, que es disputarà a l’Estadi Municipal de Reus, està previst pel 19 de novembre. Així, es perdria quatre enfrontaments. El primer, el de los Juegos Mediterráneos a Almeria, aquest diumenge. Tot seguit, els dos que ha de jugar el CF Reus a casa, de forma consecutiva (Valladolid i Sporting de Gijón). Finalment, el Cádiz-CF Reus de la catorzena jornada.

Máyor va haver de retirar-se del partit d’aquest diumenge entre el CF Reus i el Rayo quan faltaven sis minuts per a la finalització del duel, una circumstància que es va produir després que el futbolista necessités assistència fins a en tres ocasions perquè notava molèsties en el turmell del qual finalment va acabar lesionat.

Aritz López Garai ja va dictaminar després del duel que Máyor patia, amb tota probabilitat, un esquinç. I així ha estat. El davanter es perdrà els pròxims partits, però la vida continua al CF Reus, i el tècnic haurà de decidir qui el substitueix. Està ben clar que, en jugar amb un nou de referència, o bé Dejan Lekic o Edgar Hernández seran els escollits. Té pinta que el serbi tindrà més protagonisme, però López Garai confia en tothom i és difícil saber què farà.

tracking