Diari Més

El CF Reus es queda sense cervell i golejador pel duel d'Almeria

Ledes, màxim realitzador i responsable del joc dels roig-i-negres cau per acumulació d’amonestacions, i el substituirà Carbonell

El CF Reus ja salvat i no té cap opció matemàtica per dalt a la taula.

El CF Reus es queda sense cervell i golejador pel duel d'AlmeriaCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Gus Ledes no podrà jugar aquest diumenge (vuit de la tarda) a l’Estadi de los Juegos Mediterráneos. I és que el centrecampista del CF Reus es perdrà el duel d’Almeria perquè està sancionat per acumulació d’amonestacions.

Només han passat deu jornades del campionat de Lliga 2017-18, i el futbolista ja ha vist cinc grogues. El que seria el mateix, que la mitjana de cartolines de color groc que acumula el futbolista portuguès és de mitja per enfrontament disputat.

La baixa de Ledes és sensible per a un equip que, pràcticament, depèn del joc de l’ex del Celta B, sobretot en l’aspecte ofensiu, on el futbolista és l’amo i senyor a l’hora de conduir els atacs i buscar últimes passades i, fins i tot, trets a porteria. De fet, Ledes no és només el cervell de l’equip, sinó que també s’ha convertit en el màxim realitzador del conjunt de la capital del Baix Camp, amb tres dianes de les sis que ha marcat el CF Reus en els deu partits jugats fins al moment.

La societat que ha format Ledes amb Juan Domínguez, que realitza les tasques de centrecampista mixt, i amb Tito, l’encarregat de mantenir l’equilibri en el centre del camp, han ajudat que els altres equips vegin la medul·lar del CF Reus com una de les més temibles de la categoria. El joc dels d’Aritz López Garai està sent prou bo en aquest inici de temporada, encara que els empats estan condemnant a un equip que només ha perdut dos duels en el que va de campanya i que viu situat a la quinzena posició de la taula classificatòria, més a prop de la zona de descens que la de la sisena plaça, que dóna dret a disputar la promoció d’ascens a Primera.

Carbonell, el substitut

Se li va escapar a Aritz López Garai qui serà el substitut de Ledes en el partit a Almeria. Si no hi ha cap contratemps de darrera hora, Álex Carbonell, que està protagonitzant un inici de temporada intermitent. Només ha disputat dos partits, el de Lugo i el d’Osca, però ha arribat el seu moment, i diumenge li tocarà demostrar de què és capaç, si finalment López Garai no canvia d’opinió.

tracking