Diari Més

Sense Maikel Mesa també ha de ser possible

El Nàstic vol tombar el Còrdova a l'Arcángel sense el centrecampista, baixa d'última hora

Gaztañaga tornarà a ser titular al costat de Tejera.

Sense Maikel Mesa també ha de ser possibleNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nàstic vol continuar amb la dinàmica que va suposar la victòria contra el Granada d'aquest dimecres. No serà empresa fàcil, però els de Rodri volen guanyar aquest diumenge (20 hores) al Còrdova al Nuevo Arcángel.

Si una arma té forta el conjunt cordovès és, precisament, el seu camp, però res hi ha impossible quan el Nàstic dóna el cent per cent i quan l'encert dels seus homes de dalt és el que s'espera d'ells.

Ara bé, un contratemps d'última hora pot suposar un gran problema per a l'entrenador, ja que Maikel Mesa és un futbolista més que important en aquest Nàstic. El centrecampista, titular en tots els partits de Lliga disputats, no ha viatjat per una sobrecàrrega, patida durant l'entrenament de dissabte.

Una victòria podria ajudar al Nàstic a fugir de la zona de descens i, a més, suposaria una gran dosi de moral tenint en compte que queda pendent el partit al Nou Estadi contra el Barça B, suspès pels fets succeïts l'1 d'octubre.

Pel que fa a l'onze, Dimitrievski estarà sota pals i, amb la tornada a la convocatòria d'Otar Kakabadze, tot apunta que el georgià serà titular. A la banda esquerra de la defensa, Javi Jiménez és indestructible. La parella Perone-Xavi Molina, que va funcionar contra el Granada, podria repetir.

En el centre del camp, Gaztañaga i Tejera al centre, amb Omar Perdomo o Tete Morente (el jove ho està fent bé quan disposa de minuts) a la dreta, i Abraham a l'esquerra. Al davant, no hi ha dubte: Uche tornarà a acompanyar a Barreiro. El davanter nigerià ha tornat a despertar el seu olfacte, i tot fa indicar que, a partir d'ara, jugarà molts minuts.

tracking