Diari Més

L'entrenador del Manlleu esclata en insults contra els àrbitres de la FCF

Després de perdre el partit va carregar durament per l’actuació dels col·legiats

La Muntanyesa celebra la victòria sobre el Manlleu.

L'entrenador del Manlleu esclata en insults contra els àrbitres de la FCF@unifutcat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Albert Santanera, entrenador del Manlleu, no es va tallar ni un pèl a l’hora de parlar dels àrbitres. Ho va fer, a més, carregant amb molta duresa contra els col·legiats i contra la Federació Catalana de Futbol, propinant insults molt durs.

Després de perdre per 5-1 al camp de la Muntanyesa en partit de Primera Catalana, Santanera va acudir davant els mitjans molt enfadat: «Els àrbitres són tots uns fills de puta, així de clar. La Federació són uns cabrons de portar aquesta merda d’àrbitres». Durant el seu discurs va repassant algunes de les accions mentre continua repartint insults per a tothom, sentenciant amb un «ja n’estic fins als putos collons dels àrbitres».

Tot i el missatge, que s’ha fet viral a causa de la duresa de les declaracions, Santanera defensa que la Muntanyesa es mereixés guanyar el partit però lamenta que «cada setmana haguem de donar un copet de mà als rivals». Però el preparador del Manlleu no deixa que l’actuació arbitral afecti la moral del seu equip: «Els hi dic a tota la merda de gent, si creieu que el Manlleu s’enfonsarà us equivoqueu, perquè jugarem contra onze, dotze o tretze», i acaba amb un contundent «em cago en la puta que em va parir».

Amb el cap més fred i, transcorregut un temps després del partit, Albert Santanera va demanar disculpes a Twitter amb dues piulades.

tracking