A un sol pas de la segona Copa Continental

El Reus Deportiu disputarà la final després de superar el Viareggio (1-2)

Alex Rodríguez i Marín anoten els gols de la victòria reusenca.

A un sol pas de la segona Copa ContinentalReus Deportiu

L’Oliveirense torna a creuar-se en el camí del Reus Deportiu per fer-se amb un títol europeu. Després de protagonitzar la final de la Lliga Europea, els portuguesos tornaran a ser l’escull a superar si els reusencs volen aixecar la Copa Continental i fer-se, així, amb el regnat absolut de l’hoquei europeu. La final de l’antiga Supercopa d’Europa es disputarà aquest diumenge a partir de les 20:30h.

Els de Jordi Garcia disputaran la gran final després de vèncer el Viareggio, que arribava a la cita amb la condició d’haver-se proclamat subcampió de la copa CERS i que, a més, ha estat l’encarregat d’organitzar la Copa Continental. Reusencs i italians van signar un partit molt complet i disputat que els roig-i-negres es van endur per 1-2, tots els gols anotats a la primera meitat.

Tot i que el Reus Deportiu es va avançar amb un gol d’Alex Rodríguez, el Viareggio va començar millor el partit i va signar l’empat poc després. Mica en mica els reusencs es van anar imposant sobre la pista i van marxar al descans amb avantatge gràcies a una falta directa transformada per Marín. L’1-2 no es va moure de l’electrònic en una segona meitat en què catalans i italians van desaprofitar l’única falta directa de la que van disposar, tot i que el Reus va ser millor que el seu rival.

L’Oliveirense, per la seva part, havia disputat la primera semifinal davant el també portuguès Barcelos, al qual va superar a la pròrroga. Després d’arribar al final del partit amb empat a dos gols, l’Oliveirense va aconseguir el seu bitllet per a la final gràcies als dos gols anotats al temps extra. Els portuguesos buscaran la seva primera Copa Continental, mentre que el Reus intentarà sumar la seva segona del palmarès després d’haver aconseguit coronar-se en l’edició del 2009.