Diari Més

Dejan Lekic. Jugador del CF Reus

«En una o dues setmanes estaré al nivell dels meus companys»

Lekic, que ja sap què és marcar amb la samarreta del CF Reus, creu que l’equip pot fer una bona temporada i aposta pels minuts finals del partit a Osca, on l’equip va reaccionar i va aconseguir esgarrapar un punt

Dejan Lekic, jugador del CF Reus.

«En una o dues setmanes estaré al nivell dels meus companys»Vicente M. Izquierdo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

–Com arriba un trotamóns com Dejan Lekic al CF Reus?

–Vaig estar a Girona, a Catalunya, mig any i, després, vaig estar a Mallorca. Per tant, ja vaig jugar a dos equips de la zona, i no és un canvi massa gran venir a Reus. M’agrada molt Catalunya, i aquí estic content. Em va arribar l’oferta del Reus, i no hi vaig donar gaires voltes. Vaig decidir venir, i aquí estic.

–Vostè fitxa pel CF Reus l’1 de setembre, el darrer dia del mercat d’estiu. L’oferta va arribar tard, o vostè va trigar a donar el «sí»?

–Va arribar tard, però no sé per què tan tard! Tenia ofertes de l’estranger, però viure a Espanya i jugar-hi a futbol és molt bo. No volia pensar-m’ho gaire. Jo volia estar aquí.

–Què va fer que es decantés, entre tots aquests equips, pel CF Reus?

–M’agrada perquè és un club petit, humil, unit i la gent és molt amable. Conec a alguns companys d’altres etapes i, a més, necessito minuts, i crec que aquí en tindré.

–Joan Oliver, conseller delegat del CF Reus, va dir abans de començar la temporada que l’objectiu era quedar en el primer terç de la classificació. Què en pensa?

–En aquesta Lliga tot és possible. Aquí, fins el final no se sap qui baixa ni qui puja. Estem en una bona ratxa perquè no estem perdent partits, però és molt important puntuar. Crec que tot és possible.

–El seu darrer club va ser el Mallorca, amb el qual van baixar a Segona Divisió B. Què li va passar amb l’equipàs que tenia?

–No vam jugar bé. Crec que hi havia molts noms, però no vam estar bé com a equip. Ens va faltar sort com a equip, però quan comences a jugar malament i no tens el suport de la gent, les coses acaben així.

–La gent a Reus tenia moltes ganes de veure a Lekic aviat, però vostè ja va avisar que havia de passar un procés de posar-se en forma, ja que no havia realitzat pretemporada. En quin punt físic es troba actualment Lekic?

–No estic al màxim, al nivell que voldria. Estic per donar 60 o 70 minuts a un bon nivell. Poc a poc, em posará el nivell dels meus companys, crec que en una o dues setmanes.

–Ja va jugar aquesta horeta contra la Cultural Leonesa aquest dissabte. Com es va trobar?

–Molt bé, a més vaig poder ajudar a l’equip amb un gol.

–A més, aquest dimarts, a Osca, Edgar Hernández va ser titular en punta, però quan Aritz López Garai va voler donar entrada a un punta per jugar amb el 4-4-2, va pensar en Lekic abans que en Máyor. Aquest gest deu oferir-li molta confiança, no?

–Per a mi és molt important tenir tanta confiança per part de l’entrenador. He d’aprofitar aquestes oportunitats que em dóna. Ell compta amb tots nosaltres i tots estem molt units.

–A Osca, l’entrenador va canviar mig equip respecte al partit contra la Cultural, però el CF Reus continua oferint un bon nivell. Això significa que alguna cosa s’ha fet bé.

–Són tres partits en una setmana. Els jugadors han de rotar. A Huesca vam tenir bons moments i mals moments, però hem d’estar units.

–Es van veure dos CF Reus molt diferents a Osca. Un, fins el minut 60, en què vostès van ser superats completament, però trenta minuts finals amb una reacció espectacular. Contra la Cultural, dos equips abocats a l’atac i oferint un gran espectacle. Aquest CF Reus que va a l’atac a per totes quan ho ha de fer i que vol fer gaudir a la gent, és l’equip que veurem durant la temporada?

–Hem de jugar molts partits com ho vam fer durant els vint darrers minuts a Osca.

–Però això és molt difícil.

–Sí, però ho hem d’intentar.

–A què creu que ha d’aspirar aquest CF Reus?

–Sóc optimista, i crec que aquest equip pot fer un gran pas endavant i estar a dalt.

–Tenim a Lekic per a estona a Reus?

–Tant de bo.

tracking