Diari Més

El Nàstic-Barça B, l'1 de novembre

A falta del vistiplau definitiu de la Lliga de Futbol Professional, el partit ajornat es jugarà per Tots Sants a les sis de la tarda

Reunió en el centre del camp entre els jugadors del Nàstic i el personal del club en el moment de la suspensió.

Reunió en el centre del camp entre els jugadors del Nàstic i el personal del club en el moment de la suspensió.Vicente M. Izquierdo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ja hi ha data per a la disputa del Gimnàstic de Tarragona-Barcelona B corresponent a la setena jornada del Campionat de Lliga de Segona Divisió A i que va quedar suspès a causa de la manca de Mossos d’Esquadra arran dels incidents que s’estaven succeint durant l’1 d’octubre.

A falta de confirmació oficial, el derbi català es disputarà l’1 de novembre, el dia de Tots Sants. És un dimecres i és dia festiu, dos dels condicionants pràcticament obligats per a un enfrontament que no es pot demorar més enllà del final de la primera volta i que, si s’acaba fent oficial, es disputarà d’aquí a tres setmanes.

Només falta que la Lliga de Futbol Professional doni el vistiplau a una data amb la qual ja hi estan d’acord tant el Nàstic com el FC Barcelona, els quals van pactar no disputar el partit després que el Nou Estadi no pogués assegurar la seguretat mínima en un partit de futbol d’aquestes característiques.

En les pròximes hores, el club grana oficialitzarà una data que a molts pot agradar i que, a d’altres, menys, ja que el dia de Tots Sants acostuma a ser una jornada molt especial per a tothom.

A les sis de la tarda

A banda de dia de disputa del partit, també hi ha hora. Segons ha pogut saber aquest diari, el duel es disputarà a les sis de la tarda. No és gaire tard, fet que agrairan tots aquells que el dijous següent hagin de treballar. Jugar al matí també hauria estat complicat, ja que els cementiris aquell dia són molt concorreguts en aquest horari pel dia de què es tracta.

Dongou hi podria arribar

Un dels pocs aspectes positius de la suspensió del partit és que un dels lesionats de llarga durada del Nàstic podria jugar el partit. Es tracta de Jean Marie Dongou, davanter fitxat aquest mercat d’estiu i que encara no ha pogut debutar en estar recuperant-se d’una lesió de genoll.

El punta porta un mes treballant a Tarragona i, possiblement, podria estar ja recuperat per l’1 de novembre i, així, poder jugar contra el seu exequip. Cal recordar que Dongou es va formar a les categories inferiors del Barça i que, amb el filial blaugrana, va ser molt important en l’anterior etapa a Segona A. Les lesions han impedit que arribi a l’elit.

tracking