Diari Més

A continuar sumant a casa

El CF Reus rep la Cultural Leonesa a partir de les 18:00h

Edgar Hernández podria suplir el sancionat Máyor.

A continuar sumant a casaOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una victòria i dos empats en tres partits. Aquest és el bagatge del CF Reus al seu estadi, que vol convertir en un fortí on no perdre punts per evitar patir com va passar el curs anterior. Conscients que la falta de gol continua sent la gran assignatura pendent, el bon treball defensiu i puntuar, si és de tres en tres molt millor, en els partits de local han de convertir-se en la bandera dels roig-i-negres. Aquest dissabte, nova oportunitat per fer que els punts es quedin al Baix Camp amb la visita de la Cultural Leonesa.

Els d’Aritz López Garai, que podrà tornar a dirigir els seus homes des de peu de gespa un cop superats els dos partits de sanció, reben un conjunt que presenta certes similituds amb el CF Reus de la temporada passada. Amb 11 punts en set partits, un més que els reusencs, la Cultural Leonesa s’està convertint en l’equip revelació d’aquest inici de curs. Després d’una arrencada un pèl complicada, però, Garai ja té configurat un onze tipus que cada partit va mostrant millors prestacions. Després de la dolorosa derrota al camp de l’Oviedo en la tercera jornada, el conjunt del Baix Camp ha sumat dues victòries i dos empats que l’han permès situar-se en la zona mitja de la taula i, poc a poc, anar recuperant aquell estil que va mostrar en els millors compassos del curs passat.

Amb un mig del camp que cada partit va adquirint més protagonisme i que serveix per fer funcionar millor l’equip, Garai necessita millorar la producció ofensiva dels seus. Contra la Cultural ho tindrà difícil, ja que la baixa per sanció de Máyor obliga a alinear a Edgar o Lekic, dos jugadors que encara no han tingut prou protagonisme en els primers set partits. Tot i així, el català parteix amb cert avantatge ja que ha disputat més minuts i compta amb un rodatge i un coneixement de l’equip més ampli que el serbi.

Fins al mig del camp, l’onze que López Garai pot alinear per rebre els lleonesos el podria recitar de memòria qualsevol dels espectadors que acudeixen a l’Estadi Municipal amb freqüència: Edgar Badia sota pals, amb Miramón, Olmo, Atienza i Álex Menéndez en defensa, i Tito, Juan Domínguez i Gus Ledes a la sala de màquines. A la davantera podria repetir un Fran Carbia en línia ascendent, acompanyat per Ricardo Vaz a l'extrem i Edgar Hernández a la punta.

tracking