Diari Més

Bruno Perone torna a escena

El brasiler es va lesionar en el seu genoll dret en el partit a Cádiz el 8 de setembre i, des de llavors, ha estat en el dic sec

Bruno Perone ja està recuperat i tornarà a ser un futbolista important al Nàstic, a les ordres de Rodri.

Bruno Perone torna a escenaNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Bruno Perone ha desaparegut de la infermeria del Nàstic, on ja només hi són Jean Marie Dongou i Mohammed Djetei, que encara hi romandran algun temps més (Dongou fins a finals de mes o principis de novembre, el central fins el 2018).

El central brasiler es va lesionar en el seu genoll dret durant la derrota dels tarragonins a Cádiz (2-0), el 8 de setembre, en el darrer partit de Lluís Carreras com a entrenador grana. En principi, el club va descartar que es tractés d’una lesió gaire seriosa però, a mesura que van passar les hores, es va veure que no era així i que Perone s’hauria de perdre uns quants partits. Només se n’ha perdut dos, finalment, ja que el Nàstic-Barça B no es va disputar, i aquest hauria estat el tercer.

Ara, torna a escena un futbolista que, des de la seva arribada a Tarragona ha estat molt important. La segona part de la campanya passada va ser un titular gairebé indiscutible, mentre que en aquesta campanya també ha jugat tot el que ha pogut. El club va poder traspassar-lo al Real Zaragoza durant aquest mercat d’estiu, però va preferir mantenir a la plantilla un futbolista que havia estat fonamental en la salvació de l’equip en la passada temporada.

La tornada de Perone és una gran notícia pel Nàstic. Aquest jugador ve com anell al dit ara que, precisament, Otar Kakabadze ha marxat amb la Selecció de Geòrgia, amb la qual disputarà dos partits classificatoris pel Mundial de Rússia, un divendres i l’altre dilluns de la setmana vinent. A més, Djetei és baixa per lesió de llarga durada, i aquesta situació motiva que el Nàstic quedi curt d’efectius a la rereguarda de cara al partit d’aquest dissabte a l’Heliodoro Rodríguez López contra el Tenerife (20 hores).

El fet que Perone estigui disponible pot variar la defensa del Nàstic ja que, si el brasiler està per jugar d’inici, segurament serà titular. Ell i Xavi Molina podrien ser els centrals que partirien d’inici contra el Tenerife, amb què Carlos Blanco tornaria a la banqueta després de ser titular en els dos darrers partits de Lliga. En el lateral dret, en comptes de Kakabadze, hi jugarà Daisuke Suzuki, ja que Pol Valentín, l’altre lateral dret que hi ha a l’equip, està jugant amb la Pobla. A l’esquerra, com sempre, hi farà acte de presència Javi Jiménez, que està sent, amb molta diferència, un dels millors (o el millor) jugadors del Nàstic en aquest inici de temporada.

Pel que fa a la resta de futbolistes que són a la infermeria, encara no n’han sortit. Dongou està treballant per poder recuperar-se de la seva lesió de genoll patida amb el seu anterior equip, mentre que Djetei està realitzant el seu particular tractament de recuperació muscular de la seva lesió al lligament encreuat anterior del genoll esquerre. El club encara no compta amb aquests dos futbolistes per afrontar els pròxims partits, encara que d’aquí a un mes, aproximadament, podria arribar el debut de Dongou, sempre que l’entrenador del Nàstic ho cregués convenient.

Cinc baixes en total

A banda d’aquestes dues baixes, el Nàstic en tindrà tres més de cara al duel de dissabte a Tenerife. Es tracta de Stole Dimitrievski i d’Otar Kakabadze, que marxen amb les seves respectives seleccions, i no tornaran a estar disponibles, com a mínim, fins a la pròxima jornada lliguera. El dia 11 d’octubre el Nàstic rebrà la visita del Granada (vuit del vespre), en un duel en el qual el Nou Estadi tornarà a viure un partit del seu equip, després de l’enfrontament suspès contra el Barça B.

El tercer futbolista que no estarà disponible de cara al duel de Tenerife és Omar Perdomo. L’extrem canari, que va fitxar pel Nàstic aquest mercat d’estiu procedent del club illenc, no podrà ser alineat perquè el Tenerife va aplicar la Clàusula de la por en el seu contracte.

tracking