Diari Més

Sis granes encara no han debutat

Bernabé, Sandro Toscano, Jean Luc, Zahibo, Dongou i Djetei (els dos últims lesionats) no han disputat cap minut en Lliga

Wilfred Zahibo està entrenant al màxim per intentar entrar a l'equip.

Sis granes encara no han debutatCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Parlant sempre del Campionat de Lliga de Segona Divisió A, fins a sis futbolistes del Gimnàstic de Tarragona encara no han disputat cap minut. En alguns casos sorprèn més que en d’altres, i també s’ha de tenir en compte que dos d’aquests sis futbolistes estan lesionats de gravetat i no han pogut jugar en estar en el dic sec.

A la categoria de plata ja s’han disputat set partits, tot i que el Nàstic i el Barça B només n’han jugat sis, perquè el que havien de celebrar aquest diumenge al Nou Estadi va quedar suspès. Amb sis duels disputats, els equips ja han provat a gran part dels seus futbolistes, però l’afició del Nàstic encara no n’ha vist a un total de sis, en enfrontaments lliguers.

Mohammed Djetei i Jean Marie Dongou estan lesionats del genoll, i encara no han pogut entrar en escena. El central no jugarà fins el 2018, mentre que el punta no està previst que torni a jugar fins a finals d’aquest mes, com a mínim. Ara bé, els altres quatre casos, sí que són curiosos. Es tracta de Bernabé Barragán, Sandro Toscano, Wilfred Zahibo i Jean Luc, que encara no han debutat a la Lliga 2017-18.

Barragán

Bernabé Barragán és un dels casos més estranys que es recorden últimament al Nàstic. Va marxar Manolo Reina, i el club grana va decidir buscar un porter de garanties per poder competir de tu a tu amb Stole Dimitrievski i per poder jugar quan no ho pogués fer el macedoni. Lluís Carreras, antic inquilí de la banqueta grana, va decidir que quan Dimitrievski no hi fos, Perales el substituiria. El porter del filial està sobradament capacitat per poder jugar al Nàstic, i així ho ha demostrat, però no va deixar de ser estrany que Bernabé no actués quan el macedoni marxava amb la seva selecció. Ara que Dimi està concentrat amb Macedònia, és l’hora de Barragán, que serà titular dissabte a Tenerife.

Sandro Toscano

Aquest mitja punta, que ja havia passat per les categories inferiors del Nàstic, era una de les apostes més fermes del club. Després de confirmar-se com a un dels millors jugadors de Segona Divisió B en la seva posició, va decidir fer el salt a la professionalitat, però de moment no ha tingut gens ni mica de sort. Ha quedat fora de moltes convocatòries i sembla que li costarà entrar. Ell, però, està treballant al màxim per poder entrar i, si segueix així, segur que li arribarà una oportunitat aviat.

Jean Luc

Sí que és cert que va començar la temporada lesionat. També que a aquest futbolista li costa molt agafar la forma quan surt d’una lesió. Però també és una veritat com un temple que a Jean Luc se l’ha trobat molt a faltar en aquelles segones parts en les quals l’equip està encallat i necessita un revulsiu que pugui trencar per banda i fer molt de mal als rivals.

El de Costa d’Ivori és una eterna promesa que mai acaba d’esclatar. Té unes qualitats innates per això del futbol, però aquesta temporada torna a començar-la amb la mateixa irregularitat que ha iniciat gairebé totes les darreres.

Zahibo

Wilfred Zahibo és un cas similar al de Jean Luc. El mig centre francès va començar la temporada lesionat, però, tot i entrar en alguna convocatòria, encara no sap què vol dir jugar un minut en Lliga amb el Nàstic.

El mal inici de temporada de Jon Gaztañaga feia preveure que Zahibo podria tenir més protagonisme, però no ha estat així. De moment, espera la seva oportunitat, tal com va fer la temporada passada.

tracking