Diari Més

El Reus recupera la fortalesa darrere i ja és el segon menys golejat

Els roig-i-negres només han encaixat un gol en els darrers quatre enfrontaments, en la visita a Lorca

Els de López Garai encara no han encaixat cap gol aquesta temporada amb Pichu Atienza al terreny de joc.

El Reus recupera la fortalesa darrere i ja és el segon menys golejatD.M

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La visita al nou feu de l’exroig-i-negre Ramon Folch en la tercera jornada de lliga va ser el primer partit en què el CF Reus va encaixar més de dos gols a Segona divisió. El migcentre reusenc va ser el director d’orquestra d’un concert en què els davanters de l’Oviedo van afinar de cara a porteria, amb tres golassos que van significar el 3-0 final. És cert que el Reus va fer mèrits per no deixar el seu marcador a zero, però també ho és que els locals van acabar tenint ocasions per ampliar encara més el resultat.

El resultat no només va ser una raresa de la trajectòria dels roig-i-negres a Segona, sino també del balanç d’aquesta temporada: sumant les altres sis jornades, els d’Aritz López Garai només han encaixat dos gols. El primer va ser la volea de Maikel Mesa que va igualar el golàs de falta Gus Ledes en el derbi del Camp de Tarragona. El segon el van encaixar a Lorca, en un partit que també va acabar 1-1 gràcies a un altre llançament espectacular de fora de l’àrea del portuguès.

Cap gol amb Atienza

Després del desplaçament a Lorca, els reusencs han encadenat per primer cop aquesta temporada dos enfrontaments seguits mantenint la porteria a zero: l’empat sense gols en la visita de l’Osasuna, i la victòria del passat diumenge a Sevilla. La ratxa ha coincidit amb la tornada de Pichu Atienza a l’alineació de López Garai, que s’havia perdut els primers cinc partits per una lesió al maluc.

El segon menys golejador

L’escassetat en els gols rebuts compensa una altra realitat present des de l’inici de la temporada: la manca de pólvora davant. Si només hi ha un equip que hagi encaixat menys gols que el Reus, el mateix és cert pel que fa als gosl marcats. És precisament la seva darrera víctima, el Sevilla B, el que ocupa la darrera posició en el rànquing d’equips golejadors, amb només tres. Els roig-i-negres n’han fet quatre, els mateixos que l’Albacete i l’Alcorcón. No hi ha cap partit que n’hagin fet més d’un. Això sí, cada vegada que han marcat, n’han tret rèdit: de moment, dos empats i dues victòries.

tracking