Diari Més

Barreiro: «Amb Carreras jugàvem amb un únic davanter i, amb Rodri, amb dos»

El davanter gallec deixa clar que «hem millorat moltíssim en aquestes tres o quatre setmanes»

Manu Barreiro.

Manu Barreiro, millor jugador de la 39a jornadaCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Manu Barreiro, davanter del Nàstic, creu que L’equip està bé, i que estava completament preparat per guanyar aquest diumenge al Barça B, tot i que el partit no es va acabar jugant per motius de seguretat. «Va ser una llàstima no jugar diumenge perquè estàvem molt confiats i segurs de guanyar. Les circumstàncies són les que són, i ens hem de centrar en el futbol», va manifestar el davanter gallec.

Barreiro també va valorar la diferència entre tenir com a entrenador a Lluís Carreras i a Rodri. En aquest sentit, va destacar que «amb Lluís jugàvem amb un únic davanter, i amb Rodri juguem amb dos». «Crec que l’equip ha millorat moltíssim en aquestes tres o quatre setmanes que porta Rodri. En els dos partits que hem jugat hem fet quatre punts i, fins i tot, a Zaragoza vam poder guanyar i fer un ple de punts», va destacar, tot puntualitzant que «estan sent entrenaments més durs, més pesats, més llargs. Molt de treball tàctic que en ocasions és menys divertit, però que és necessari en aquests moments».

També va explicar un canvi en els entrenaments: «Una sessió que dura una hora i mitja dura dues hores perquè hi ha correccions, però ens ajuda a millorar molt com a equip».

tracking