Diari Més

El Reus pateix per sumar la primera victòria com a visitant

Els roig-i-negres guanyen al camp del Sevilla Atlético (0-1) en un partit molt insípid

Juan Domínguez s'ha estrenat com a golejador amb la samarreta reusenca.

El Reus pateix per sumar la primera victòria de visitantLaLiga

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Com si estiguessin pendents de la jornada que s’ha viscut arreu de Catalunya, el CF Reus sortia a la gespa del camp principal de la Ciutat Esportiva sevillista un pèl desconcertat. Un equip acostumat a fer-se amb la pilota i dominar la possessió des dels minuts inicials veia com era el Sevilla Atlético qui es feia amb el domini de l’esfèric.

En uns primers minuts sense dominador, amb possessions interessants per part dels andalusos però que no creaven perill, Marc Gual signava el primer avís. Al minut 8’ rebia una pilota al vèrtex dret de l’àrea petita i, sol, enviava un xut que marxava molt desviat per sobre el travesser de la porteria d’Edgar Badia. Després de córners sense rematadors per part dels dos conjunts, arribava el gol de Juan Domínguez. La lluita de Querol a l’extrem esquerre permetia a Carbia recuperar la pilota prop de la línia de fons. Passada enrere a la frontal de l’àrea perquè Domínguez, amb un xut col·locat a la base del pal dret, s’estrenés com a golejador amb la samarreta del CF Reus.

Després del gol ni locals ni visitants aconseguien crear perill. El Sevilla Atlético gaudia de dos córners que treia la defensa reusenca sense problemes; mentre que el CF Reus només podia arribar a l’àrea amb centrades i pilotes penjades que no trobaven rematador.

La segona meitat començava amb un Reus amb la lliçó apresa que intentava fer-se amb el domini de la pilota. Després d’una primera arribada local, els visitants anaven acomodant-se fins que, al minut 64’, Máyor ha vist la segona groga en una acció en què l’àrbitre assenyalava joc perillós. Amb un home menys, el conjunt del Baix Camp es veia obligat a resistir i a treure aigua en defensa davant un filial sevillista que apretava molt i obligava als de López Garai a tancar-se en l’àrea pròpia.

FITXA TÈCNICA

Sevilla Atlético: Caro, Berrocal (Juanje, 82’), Carmona, Matos, Álex Muñoz, Olavide, Aitor Cantalapiedra, Aburjania (Boutobba, 70’), Sen Emeterio, Carlos Fernández (Pozo, 46’) i Marc Gual.

CF Reus: Edgar Badia, Miramón, Atienza, Olmo, Álex Menéndez, Tito, Gus Ledes, Juan Domínguez (Borja Fernández, 83’), Fran Carbia (Lekic, 81’), Querol (Ricardo Vaz 64’) i Máyor.

Gols: 0-1, Juan Domínguez (16’).

Àrbitre: Eiriz Mata (col·legi valencià). Va mostrar groga als locals Olavide (29’), Boutobba (79’) i Cantalapiedra (94’), i als visitants Máyor (46’ i 64’) i Querol (54’).

Incidències: La Ciutat Esportiva José Ramón Cisneros ha acollit 1454 espectadors.

tracking