Diari Més

Tres punts per consolidar sensacions

El Nàstic pot sortir del descens si venç aquest diumenge al Barça B al Nou Estadi (20.30 h)

Uche

Uche apunta a la titularitat.Cristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

A partir de les 20.30 hores d'aquest diumenge, el Gimnàstic de Tarragona té l'oportunitat de sumar tres punts que l'ajudin a sortir del descens. El Barça B, instal·lat a la mitja part de la taula tot i no haver trobat encara el seu lloc a Segona A, és el rival que visitarà el Nou Estadi.

Tres punts, a banda de significar una escalada a la taula, ajudarien a consolidar definitivament a Rodri a la banqueta grana. Sumar set punts de nou possible és un argument suficient per deixar que el barceloní deixi de ser interí i passi a ser el tècnic del primer equip a tots els efectes.

En la faceta esportiva, Stephane Emaná podria tornar a la llista després de recupera-se de la lesió que l'ha mantingut apartat de l'equip durant els darrers tres partits. El camerunès, però, partiria des de la banqueta, ja que, per primera vegada en el que va de temporada, es preveu una davantera titular formada per Manu Barreiro i Ike Uche. Juan Delgado no està complint amb les expectatives, i podria caure de l'onze.

Pel que fa a la resta, Bruno Perone seria la major novetat, en el cas que Rodri ho cregui oportú. El brasiler, ja recuperat de la seva lesió, formaria parella de centrals amb Xavi Molina, en perjudici de Carlos Blanco. Pel que fa a la resta, no es preveuen modificacions.

Kakabadze i Javi Iglesias seran els laterals i, per davant, en els extrems, Maikel Mesa i Abraham Minero repetiran respecte el partit contra el Zaragoza. Gaztañaga i Sergio Tejera, en el centre, també continuaran.

Les baixes del Nàstic continuaran sent les dels centrals Daisuke Suzuki i Mohammed Djetei i la del davanter Jean Marie Dongou, tots tres lesionats.

També té jugadors no disponibles per lesió Gerard López, tècnic del Barça B. Ruiz de Galarreta, amb una fractura a la tíbia, no podrà jugar, igual que el central José Antonio Martínez, amb un esquinç en el turmell esquerre.

tracking