Adéu prematur del Reus Deportiu a la Supercopa

Els reusencs cauen davant un Barça molt més encertat (5-2)

Marín en una acció del partit davant el Barça.

Adéu prematur del Reus Deportiu a la SupercopaReus Deportiu

El Reus Deportiu s’ha quedat a les portes de la final de la Supercopa d’Hoquei, el primer gran títol en joc de la temporada que es disputa a Voltregà. Els de Jordi Garcia, que s’estrena com a entrenador roig-i-negre aquest curs, van sucumbir a l’efectivitat del Barça, el seu rival a les semifinals. El 5-2 final demostrava la superioritat culé en encert davant un Reus Deportiu condemnat pels errors en faltes directes i un penal que haguessin permès als del Baix Camp posar la por al cos al conjunt blaugrana.

El Barça s’avançava al marcador amb dos gols en els primers set minuts, i els reusencs no reaccionaven fins la mitja hora de partit. Els blaugranes, molt més efectius, posaven el 4-1 després que Casanovas fallés una falta directa i deixés escapar l’oportunitat de posar el 3-2. Tot i que Torra escurçava distàncies, els blaugrana en tenien prou amb deu minuts per posar el 5-2 final.

El rival del Barça en la gran final de la Supercopa serà el Voltregà, que juga a casa i que va eliminar el Liceo a la tanda de penals. Precisament el Voltregà serà el primer rival del Reus Deportiu en l’OK Lliga que s’inicia el proper dissabte 7 d’octubre. Els de Jordi Garcia debutaran com a visitants, i no serà fins el proper dimecres 18 d’octubre quan s’estrenaran com a locals rebent el Noia Freixenet.