Diari Més

El Barça B més irregular es presentarà al Nou Estadi diumenge a per totes

Golejades a favor i en contra per part del filial blaugrana, el qual s’ha ubicat a la part mitjana de la taula classificatòria

Ruiz de Galarreta és un des homes que causarà baixa al Nou Estadi aquest diumenge, per lesió.

El Barça B més irregular es presentarà al Nou Estadi diumenge a per totesFC Barcelona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nàstic de Tarragona rebrà aquest diumenge, a partir de dos quarts de nou de la nit, al Barcelona B. Es tracta d’un dels equips més perillosos de la categoria de plata, un conjunt que és capaç tant de golejar-te, com de sortir escaldat del teu camp. Així són els filials, equips que poden sorprendre gràcies a les seves variants en atac com per la seva fragilitat defensiva.

El filial del FC Barcelona encara no ha trobat el seu lloc a la categoria de plata del futbol espanyol. Els de Gerard López, acabats de pujar de Segona Divisió B, s’han instal·lat a la part mitja de la taula classificatòria amb vuit punts sobre divuit possibles.

El tret més característic del conjunt de la Ciutat Comtal és que és tant un dels equips que més gols marca com un dels conjunts que més li marquen. Deu dianes a favor i nou en contra són el més clar exemple d’aquesta afirmació.

Varo i Fali

Fali i Alberto Varo, dos futbolistes cedits pel Nàstic, són dos dels punters a l’onze del filial blaugrana. El centrecampista, que actua amb Gerard López com a central, és indiscutible a l’eix de la defensa. El tècnic del Barça B aposta per ell tant per la seva polivalència com pel caràcter i la força que aporta quan juga. Per la seva banda, Varo ha començat la temporada com a titular. Una lesió el va apartar l’última jornada de la titularitat, encara que Gerard López compta amb ell.

El Nàstic haurà d’intentar aprofitar-se de la irregularitat del seu rival. El filial blaugrana és capaç de guanyar contra qualsevol equip o perdre contra un conjunt que no estigui encaminat a la zona alta de la taula classificatòria.

A més, els barcelonins, per culpa de la seva fragilitat defensiva, són capaços de perdre a casa 0-3 davant del Tenerife i, també, de golejar a tot un Córdoba 4-0.

tracking