Salvat (2), Torra (2) i Bancells, els golejadors d’una final on ha brillat el porter Càndid Ballart

Els roig-i-negres ja s'han endut el primer títol en joc.

El Reus Deportiu s'imposa al Noia (3-5) i guanya la segona Lliga Catalana seguidaReus Deportiu

Primera competició en joc, i primer títol al sarró. El Reus Deportiu es va proclamar ahir per segona temporada consecutiva campió de la Lliga Catalana després de derrotar el Noia (3-5) en una final molt disputada que no va començar de la millor manera, ja que Aleix Esteller va avançar els de Sant Sadurní en la primera jugada, després de desviar un llançament llunyà.

Després de set minuts amb el marcador en contra, Romà Bancells va situar de penal l’empat en el marcador del pavelló d’Igualada. Els reusencs s’anaven refent de l’impacte inicial i així va arribar el primer dels dos gols transformats per Marc Torra, al minut 14. L’avantatge va durar poc al marcador, ja que tres minuts més tard Casas empatava. Just abans del descans, Torra avançava de nou els roig-i-negres.

Ja en la represa, Joan Salvat marcava el primer del seu compte particular per obrir una escletxa en el marcador que Casas escurçaria al cap de deu minuts. El mateix Joan Salvat ha estat l’encarregat de fer el 3-5 definitiu en un partit en què Ballart ha tingut actuacions de mèrit.