Diari Més

El retorn d'Atienza i l'arribada de Lekic, més punts pel CF Reus

Els lesionats Guzzo i Vítor, els únics que queden per jugar després dels debuts del central i el punta

Dejan Lekic entra al terreny de joc en substitució de Máyor, en el partit de dissabte contra l'Osasuna a l'Estadi Municipal.

El retorn d'Atienza i l'arribada de Lekic, més punts pel CF ReusCF Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dissabte el CF Reus Deportiu va treure un punt de la visita de l’Osasuna a l’Estadi Municipal de Reus, sobre una gespa que sembla empitjorar a cada partit. A banda del de l’empat, els roig-i-negres van aconseguir sumar dos punts positius més: els debuts del central aragonès Pichu Atienza i del punta serbi Dejan Lekic.

Amb aquestes dues estrenes, ja només queden dos jugadors inèdits aquesta temporada. Són els migcampistes portuguesos Raphael Guzzo i Vítor Silva. El primer està previst que es recuperi al gener d’un trencament de menisc, i el segon arrossega molèsties al genoll des de l’inici de la temporada i la seva tornada és tan desitjada com enigmàtica. Un altre que va reaparèixer va ser David Querol, absent en les dues darreres convocatòries per una lesió en un dit soferta en una accident domèstic. La creu van ser el lateral dret Joan Campins i el migcentre Àlex Carbonell, que es van lesionar després de ser titulars en la primera jornada i des de llavors no han tornat a les llistes de López Garai.

Quatre novetats a l’onze titular

Aritz López Garai, que dissabte va veure el seu primer partit a la grada com a entrenador del CF Reus Deportiu, havia mostrat el seu descontent amb la primera part de la visita a Lorca (1-1). El dissabte va traduir-ho canviant dos de les tres peces a la davantera. Fran Carbia va entrar a l’onze titular al lloc de Cámara, com ja havia fet prematurament –al minut 40– dissabte passat. El tarragoní, que està agafant un protagonisme creixent a l’equip, es va convertir en un dels millors del partit fins que va quedar extenuat.

A l’altra banda, Ricardo Vaz va entrar en el lloc de David Haro, que va caure de la convocatòria. Un luxe que fins ara gairebé no havia pogut tenir el tècnic roig-i-negre: deixar fora de la llista jugadors no lesionats. A banda de l’ametllenc, tampoc hi va entrar Miguel García, el lateral esquerre titular les dues primeres jornades.

L’estrena del central Atienza, que va jugar els 90 minuts, va coincidir amb el primer partit que els navarresos acabaven sense estrenar la porteria local. Va substituir el nouvingut Pablo Íñiguez que, assegut a la banqueta, va viure els seus primers minuts com a roig-i-negre fora del terreny de joc. Un altre retorn va ser el d’Edgar Badia, que va tenir poca feina després de tres partits recuperant-se d’un cop al maluc.

tracking