Diari Més

Rem

Cambrils esdevé un brillant amfitrió en el Campionat de Catalunya de Llagut

El Club Nàutic Flix masculí i el Club Rem Santa Cristina femení van resultar els guanyador

Fotografia de família dels participants a la cita.

Cambrils esdevé un brillant amfitrió en el Campionat de Catalunya de LlagutCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Cambrils va acollir aquest cap de setmana el XIII Campionat de Catalunya de Llagut, organitzat conjuntament per Vent d’Estrop Vogadors de Cambrils i la Federació Catalana de Rem. Les regates van començar dissabte amb les mànegues eliminatòries i van continuar diumenge amb les repesques i les finals davant de la platja de la riera d’Alforja.

El campionat va comptar amb la participació de 14 clubs arribats d’arreu de Catalunya, repartits en 50 una tripulacions de totes les categories. Els guanyadors de les categories absolutes van ser el Club Nàutic Flix en sènior homes, i el Club Rem Santa Cristina en sènior dones. Vent d’Estrop Vogadors de Cambrils va ser el club que es va emportar al trofeu al millor club del campionat a l’haver aconseguit tres medalles d’or.

Els guanyadors de les altres categories van ser VE Vogadors de Cambrils en infantil, Club Natació Badalona en veterà masculí, Club Nàutic Flix en juvenil masculí, Capgrossos de Mataró en veterà femení, VE Vogadors de Cambrils en juvenil femení, i VE Vogadors de Cambrils en cadet masculí.

tracking