Diari Més

Suzuki serà titular a La Romareda

El japonès ja està recuperat de les seves molèsties i tornarà a l’eix de la defensa en substitució de Carlos Blanco

Suzuki, a la dreta de la imatge, durant una jugada del Reus-Nàstic d'aquesta temporada a l'Estadi Municipal.

Suzuki serà titular a La RomaredaOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Daisuke Suzuki serà titular aquest diumenge a La Romareda. El central japonès del Gimnàstic de Tarragona ja està completament recuperat de la seva lesió i, des de principis de setmana, entrena amb normalitat a les ordres de Rodri.

El jugador va patir una lesió muscular a la part posterior de la cuixa esquerra, la qual es va fer durant el partit contra el Cádiz, al Ramón de Carranza. El central, però, va acabar el partit tot i fer-ho amb molèsties.

La seva baixa va ser molt important per a l’equip. Tot i que el Nàstic va derrotar aquest passat diumenge a l’Albacete (3-1), l’equip de Rodri ho va fer sense Suzuki, Perone i Djetei, tres centrals que estaven lesionats i que no van poder entrar a la convocatòria. La baixa de Djetei va per a llarg i, en principi, no estarà disponible fins a principis del 2018. La de Perone també s’allargarà, com a mínim, un parell de setmanes més. El brasiler està lesionat del seu genoll dret, i no estarà disponible encara. Per tant, Rodri només va poder comptar de cara al duel contra els manxecs amb Carlos Blanco i Xavi Molina, tot i que cap dels dos és un central pur a l’ús.

La tornada de Suzuki permetrà que Rodri pugui comptar amb més variants en defensa. De fet, aquest diumenge (dos quarts de deu de la nit) a La Romareda, el japonès serà titular i jugarà al costat de Xavi Molina, un futbolista que està rebent crítiques injustes en aquest inici de temporada, ja que està sent un dels futbolistes que més rendiment està oferint des que va començar la campanya. El sacrificat a la rereguarda serà Carlos Blanco. El futbolista arribat procedent de la Juventus no va tenir una actuació gaire encertada davant de l’Albacete. Encara està una mica tou i en uns moments en els quals l’equip necessita fortalesa al darrere, haurà de tornar a esperar la seva oportunitat des de la banqueta.

Sense novetats

Pel que fa a la resta de l’equip, no es preveuen gaire novetats per jugar contra el Zaragoza. Els dos únics jugadors que podrien haver aixecat algun dubte són Sergio Tejera i Javi Jiménez. Els dos han estat malalts, amb unes dècimes de febre, però ja entrenen amb normalitat amb la resta de companys i la seva participació a La Romareda no genera cap dubte.

Els tres punts podrien servir al Nàstic per escapar de la zona de descens a Segona Divisió B i per acabar d’autoinjectar-se moral després d’una més que decebedora estrena lliguera. Un punt en quatre partits abans de l’arribada de Rodri a la banqueta és un llast massa gran per a un equip que sap que cada victòria és mel i que cada punt és or.

Però l’equip que arribarà amb més urgències al partit de diumenge no serà precisament el Nàstic.

Decebedor

El Zaragoza, conjunt confeccionat per intentar l’ascens a Primera Divisió, s’hi juga tant o més que els tarragonins. El club aragonès va fitxar a Natxo González aquest estiu amb la intenció que el basc els ajudés a ser un equip important, però només ha aconseguit decebre una vegada i una altra a una afició que comença a estar farta i que no està disposada a passar un any com el passat, en el qual el seu equip mirava més aviat a baix a la classificació.

tracking