Diari Més

El Nàstic de Rodri va agafant cos

Segons el que es va veure en el partit contra l’Albacete, el tècnic vol apostar per un 4-4-2 amb un equip que no es compliqui la vida

Maikel Mesa intenta marxar de tres jugadors de l'Albacete al mateix temps durant el partit de diumenge al Nou Estadi.

El Nàstic de Rodri va agafant cosCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Només porta un partit a la banqueta, però Rodri ja ha deixat pinzellades de l’equip que vol. L’entrenador interí del Nàstic, que pot deixar de ser ocasional si els resultats i les sensacions l’acompanyen, va deixar clar en el partit contra l’Albacete que el seu equip no buscarà fer coses innecessàries, i que es basarà en un futbol senzill. No calen floritures i ara únicament manen els resultats. Guanyar un parell de partits més no només significaria la continuïtat immediata de Rodri en el primer equip, sinó que també voldria dir que el Nàstic va pel bon camí i que ha redreçat el seu rumb.

Un dels fets que va quedar clar en la victòria de diumenge contra els manxecs (3-1) és que el Nàstic de Rodri serà el Nàstic del 4-4-2. Sense entrar en valoracions tàctiques massa específiques, deixant de banda la defensa, on van jugar els que hi havia disponibles, el centre del camp del Nàstic estarà format de quatre homes, tots ells amb característiques molt marcades.

Un dels quatre migcampistes serà de tall més defensiu. En el cas de diumenge, va ser Gaztañaga. No va estar gaire encertat. De fet, no porta un bon inici de temporada. Però la idea és que siguin ell o Zahibo els que ocupin aquesta demarcació. Al seu costat, Sergio Tejera. Aquest és indiscutible. Quan estigui en forma, serà clau en aquest dibuix.

També va quedar clar que, dels dos jugadors de banda, un serà un extrem nat i, l’altre, Maikel Mesa. Aquest darrer jugador està sent una de les sorpreses més agradables de la temporada, i amb la part central ocupada, se li ha de buscar sortida. La banda esquerra, a cama bona, és el millor lloc per a ell. Finalment, la dreta té amo i senyor: Omar Perdomo. Poc a poc, es va adaptant el canari i, fins i tot, contra l’Albacete va inaugurar el marcador.

La davantera

El gol que va marcar Juan Delgado no amagarà el mal inici de temporada del xilè en la seva segona campanya al Nàstic. Ell i Barreiro van ser els titulars contra l’Albacete, una situació que podria canviar a curt termini. Podria passar que Delgado marxés a la banda o que, directament, caigués de l’onze. I és que, en un moment o un altre, la parella Manu Barreiro-Uche serà la protagonista en atac.

tracking