Diari Més

Xisco Muñoz s'estrena amb un empat a la banqueta pobletana

El filial del Nàstic no va inquietar en excés la porteria del Palamós (0-0)

Jesús López Morón, durant un partit a casa amb la Pobla.

Xisco Muñoz s'estrena amb un empat a la banqueta pobletanaJosé María García

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El CF Pobla de Mafumet, amb Xisco Muñoz comandant la banqueta, va arrencar un empat a Palamós, bon punt tenint en compte que els gironins van ser majors protagonistes de cara al marc rival, encara que el duel va ser escàs en ocasions de gol.

El partit no va gaudir d’ocasions clares durant la mitja hora de partit. Trenta minuts de tempteig abans d’un quart d’hora final, abans del descans, en el qual qualsevol dels dos equips va poder marcar.

En el 32’, Fran Ochoa va estar a punt d’avançar en el marcador al Palamós, però la seva rematada de cap va marxar desviada per molt poc. Brugui, quatre minuts després, va oferir la rèplica, amb un tret que va topar en un defensor. El partit anava agafant color. Abans de marxar al túnel de vestidors, el futbolista del Palamós Lluc Banús va haver de marxar, lesionat, amb què els gironins van esgotar un canvi durant el primer acte.

El tècnic local també va moure banqueta durant el descans, i va donar entrada a Litus. Alguna cosa no li acabava d’agradar a Vicenç Fernández.

La segona part va ser pel conjunt local, que va ser el que més ho va intentar de cara al marc rival. Cornellà, en els minuts 54 i 55, sense encert. Litus xutava en el 72’ i, mentrestant, el filial del Nàstic es veia importent de cara a la porteria contrària. Amb els tres canvis realitzats, la Pobla va veure com el seu porter José es lesionava. Per sort per a la Pobla, el marcador no es va acabar movent.

FITXA TÈCNICA

Palamós. Quinti, Sergio García, Cano, Lluc Banús (Cornellà, 45’), Botxi, Barreira, Medina, Fran Ochoa (Litus, 46’), Nahuel (Isma Traoré, 76’), Gerard i Subi.

Pobla de Mafumet. José, Gabri Vidal, Roger Figueras, Iván de Nova, Dani Hernández, Jesús López, Eric, Gestí (Pol Ballesteros, 54’), Rayco (Riad, 70’), Brugui i Iván Vidal (Koné, 63’).

Gols. No n’hi va haver.

Àrbitre. Rubén Mancera Anton (Maresme). Va mostrar la targeta groga als locals Sergio García, Litus, Medina i Botxi; i al visitant Brugui.

tracking