Diari Més

Carlos Blanco, al cent per cent després del cop rebut en Copa

El defensa va ser substituït contra el Lugo a l'hora de joc, però ja entrena amb normalitat

Carlos Blanco, el segon començant per l'esquerra, durant l'entrenament d'aquest matí.

Carlos Blanco, al cent per cent després del cop rebut en CopaTwitter Nàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un dels grans ensurts del partit de Copa del Rei entre el Nàstic i el Lugo va ser la topada que es va emportar el central de conjunt tarragoní Carlos Blanco.

Transcorria el minut 59, quan el futbolista arribat de la Juventus va topar amb Azeez, centrecampista del Lugo, i va quedar estès a terra. Les assistències del Nàstic van entrar ràpidament, ja que es podia preveure alguna situació greu. El futbolista no es movia, i s'han donat casos massa preocupants en el món del futbol com per no prendre totes les mesures possibles.

El jugador no va poder continuar el partit, però després, a la zona mixta, va assegurar que estava bé, en plenes condicions, i que només havia estat un cop. Xavi Molina va ser l'encarregat de substituir-lo al camp, i va acabar sent protagonista, salvant al seu equip d'un gol segur i marcant un gol fantasma que no va pujar al marcador.

Aquest matí, Carlos Blanco ja ha entrenat amb l'equip, i ho ha fet amb total normalitat amb què, si Lluís Carreras ho creu convenient, anirà convocat de cara al partit de divendres a Cadis.

tracking