Diari Més

Així és impossible

El Reus, eliminat de la Copa en caure 0-1 contra l'Sporting després de fallar dos penals

Querol, durant el partit.

Així és impossibleCF Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un equip que vol passar de ronda a la Copa del Rei no pot pretendre fer-ho fallant dos penals (no els que van després de la pròrroga). Primer Edgar Hernández i, després, Álex Menéndez, van fallar des dels onze metres, i van condemnar als seus a l’eliminació davant d’un Sporting que va aprofitar l’única ocasió clara de què va disposar per marcar (Nacho, en el 51’) i passar a la tercera ronda del torneig.

López Garai no podia realitzar gaire invents, ja que fins a set jugadors no estaven disponibles per a l’enfrontament. Si es compta com a baixa Lekic, que no està en plena forma, són set els futbolistes del CF Reus que causaven baixa. Guzzo, Vitor Silva, Pichu Atienza, Joan Campins, Carbonell i Migue García no han entrat a la convocatòria per lesió, i sí causava alta a la llista Gonzalo, del filial.

Així, l’entrenador de l’equip reusenc ha fet el que ha pogut, ja que les circumstàncies l’han obligat a situar sobre la gespa una defensa força titular. A dalt, Carbia estrenava titularitat, en una posició de mitja punta, moltes vegades enganxat al centre del camp, per no variar gaire el 4-3-3 habitual.

Molt hauria canviat el signe de l’encontre si Edgar Hernández no hagués fallat l’enèsim penal de l’equip. Bé, és el segon de la temporada (Querol en va errar un contra el Nàstic), però des de la campanya passada les penes màximes estan sent una condemna per a l’equip reusenc. El mateix Querol ha caigut a terra en una topada amb el meta de l’Sporting que no s’ha arribat a produir, almenys amb força suficient com per assenyalar penal en condicions normals. Edgar s’ha preparat bé, però l’ha llençat a la dreta de Whalley.

El partit ha entrat en un punt mort que ha ajudat als visitants a despertar i, en el 22’, a punt han estat de marcar el primer. Carlos Castro, en primera instància i Viguera, després, han provat sort, però Ballesteros ha estat molt encertat en desviar l’esfèrica en ambdues ocasions. El Reus ha contraatacat amb, precisament, una contra de Cámara en la qual el futbolista s’ha adormit, ha fet misto, i no ha pogut passar l’esfèrica a Edgar, que estava completament sol.

Ha tingut una encara més clara l’Sporting abans del descans. A onze minuts de marxar cap al túnel de vestidors, Álex López ha llençat una falta magistral que també ha desviat, de forma brillant, Ballesteros. El meta del CF Reus tenia un bon dia.

A la segona meitat, tota la mala sort que havia patit el CF Reus en els primers 45 minuts, es va duplicar. En la primera acció ofensiva de l’Sporting, va marcar Nacho, de cap, aprofitant una pentinada de Borja Viguera que arrelava en una centrada d’Álex López. Però el Reus sempre té segones oportunitats. El que passa, és que la va llençar per terra. Penal clar, aquesta vegada sí, de Carlos Castro a Querol. Aquesta vegada el llençava Menéndez, però l’esfèrica ha acabat a les mans del porter. Tercer penal fallat en el que va de temporada, i segon en un mateix partit. Així, és impossible.

López Garai va intentar canviar el signe del partit amb les entrades al camp de Borja Fernández i, més tard, de David Haro i Máyor, però no hi va haver manera. El Reus es va auto condemnar a la derrota.

FITXA TÈCNICA

REUS

Santamaría, Miramón, Olmo, Íñiguez, Álex Menéndez, Tito, Juan Domínguez, David Querol (Máyor, 78’), Fran Carbia (Borja Fernández, 64’), Cámara (David Haro, 69’) i Edgar Hernández

SPORTING

Whalley, Jordi Calavera, Xandao, Quintero, López, Pedro Díaz (Nacho, 46’), Bergantiños, Pablo Pérez (Barba, 88’), Álex López, Viguera i Carlos Castro (Moi Gómez, 73’)

GOLS

0-1, Pablo Pérez (51’)

ÀRBITRE

Daniel Ocón Arraiz (La Rioja). Va mostrar la targeta groga al local Juan Domínguez.

INCIDÈNCIES

L’Estadi Municipal de Reus va acollir 2.573 espectadors.

tracking