Diari Més

La Copa del Rei arriba pel Nàstic de Lluís Carreras en el pitjor moment

Enmig dels mals resultats en Lliga, arriba el Lugo per cansar encara més una plantilla, la grana, massa castigada per les baixes

Juan Muñiz podria ser una de les novetats a l'onze, en perdre la titularitat després de la primera jornada.

La Copa del Rei arriba pel Nàstic de Lluís Carreras en el pitjor momentOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Copa del Rei és una competició que té una peculiaritat molt curiosa. Acostuma a ser un campionat que va molt bé als equips que hi arriben amb una bona dinàmica de resultats i de joc i, per contra, resulta un llast massa gran per a aquells conjunts que no estan travessant un bon moment en les competicions que realment importen.

I la competició que més importa a Tarragona és la Lliga, un torneig en el qual el Nàstic no ha aconseguit alçar el vol i on s’ha col·locat, en només tres jornades, en el «fanalet vermell», amb un punt sumat de nou possibles. Però en idèntica situació arriba al duel el rival del Nàstic, un Lugo que, en els mateixos tres enfrontaments, només ha sumat un punt, per dues derrotes patides. Tots dos conjunts mesuraran forces al Nou Estadi, aquesta tarda, a partir de tres quarts de set.

Lluís Carreras ha convocat a vint jugadors pel partit. Per lesió, se’l perdran els habituals: Jean Luc, Abraham, Pol Valentín i Djetei, mentre que Dimitrievski i Kakabadze segueixen amb les seves seleccions. Algun futbolista no habitual com Bustos podria entrar a l’onze, encara que no es preveuen gaire canvis respecte al darrer onze de la Lliga, ja que no hi ha efectius suficients per fer-ho, sobretot a la part del darrere. Manu Barreiro, inèdit contra l’Sporting, podria ser el davanter titular davant del conjunt gallec.

Per la seva banda, el Lugo també arriba al partit en quadre. Fins a quatre defensors (Leuko, Campabadal, Luis Muñoz i Kravets) causen baixa, igual que el centrecampista Pita, lesionat de llarga durada. L’exgrana Seoane, a més, s’ha quedat fora de la convocatòria per decisió tècnica. Totes aquestes circumstàncies han mogut a l’entrenador de l’equip gallec, Francisco, a convocar a tres jugadors del filial i, un d’ells, el davanter Escriche, apunta a la titularitat.

Carreras oblida la golejada

Lluís Carreras, entrenador del Nàstic, va assegurar ahir durant la roda de premsa de la prèvia del duel que la clau per continuar endavant és deixar aparcada la golejada contra l’Sporting. «Ja hem oblidat el que ha passat, no podem pensar-hi més», va detallar en aquest sentit.

El tècnic del Nàstic va ser preguntat per si s’està exagerant des de l’entorn tot i haver-se disputat només tres jornades, en les quals ha sumat un punt. «No ho sé», va detallar, tot desvelant que no es mira la premsa ni el que s’escriu sobre l’equip. «No llegeixo, perquè em condiciona l’estat d’ànim. No em condiciona cap decisió, però si l’estat d’ànim», va dir el català.

«Estem en una muntanya russa i, depenent del resultat, l’estat d’ànim de la gent canvia», va apuntar sobre com està l’equip després dels mals resultats inicials, els quals han portat al Nàstic a l’última posició de la classificació de la categoria de plata. Carreras, a més, va manifestar que tot el club va en la mateixa direcció, ja que «anem tots a una. Volem tots el millor pel Nàstic: direcció esportiva, entrenador, cúpula directiva...».

tracking