Diari Més

Dejan Lekic: «Tenim equip per poder lluitar per l'ascens a Primera»

El punta de 32 anys arriba a la capital del Baix Camp ambiciós, disposat a marcar «més de 10 o 15 gols»

El serbi trepitja per primer cop la gespa del Municipal. Els roig-i-negres tindran un referent ofensiu que imposa amb els seus 1,93 metres d'alçada.

Dejan Lekic: «Tenim equip per poder lluitar per l'ascens a Primera»Olívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Arriba al CF Reus Deportiu amb 32 anys i carregat d’ambició per la seva nova etapa. Dejan Lekic ha estat finalment l’escollit per reforçar la punta de l’atac roig-i-negre. «Tenia ofertes d’altres països però he escollit el Reus perquè em permet jugar a la Lliga espanyola, on he estat els darrers cinc anys, i té equip per poder lluitar per l’ascens a Primera divisió», ha disparat en la primera resposta de la seva presentació. Frases curtes i to pausat, sense floritures, però carregades d’un missatge contundent. Potser un presagi del joc que oferirà al seu nou club.

El gegant d’un metre i noranta-tres centímetres tampoc ha regatejat en excés quan li han demanat un objectiu golejador, engaltant la pregunta amb una volea: «Intentaré marcar molts més gols dels que vaig fer la temporada passada –en va anotar set–, però depèn del meu treball i del de l’equip. Tant de bo pugui marcar més de 10 gols o més de 15, aquest és el meu objectiu personal».

És conscient que arriba amb la obligació, més que la missió, de transformar les ocasions que li arribin, trencant la dinàmica poc realitzadora del seu nou club: «He d’acceptar la pressió, i treballar dur per demostrar la meva vàlua». Tal com han reconegut ell mateix i el director esportiu reusenc, Sergi Parés, el club haurà d’esperar encara unes setmanes per gaudir del seu poder ofensiu, ja que durant l’estiu no ha entrenat formant part de la disciplina d’un equip. «No estic al cent per cent, però treballaré per estar-ho d’aquí a una o dues setmanes».

Parés afirma que han fitxat un perfil lleugerament diferent a Máyor i Hernández: «Els dos que teníem destaquen pel treball, i Dejan destaca més per la qualitat de la seva definició».

tracking