Diari Més

Muñiz: «L'Sporting em va fer futbolista»

El mitja punta asturià del Nàstic, content per enfrontar-se per primera vegada a l'equip de la seva vida

Juan Muñiz, contra el Getafe.

Muñiz també és el millor jugador del Nàstic a la 14a jornadaCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Juan Muñiz, centrecampista del Nàstic, es va mostrar molt feliç per poder enfrontar-se a l'equip del seu cor, un Sporting de Gijón que visitarà el Nou Estadi aquest dissabte a les 18 hores. «És el club que em va fer futbolista. Hi tinc grans amics que porten jugant amb mi des de fa molt de temps, i és un partit especial per a mi.

Serà la primera vegada que jugo contra l’Sporting», ha asseverat el jugador, qui ha afegit que «sempre motiva jugar contra un exequip».

«Més enllà d’això és un partit més. Necessitem una victòria el més aviat possible per poder arrencar», ha destacat el futbolista.

Muñiz no està d'acord amb algunes veus pessimistes després de no guanyar cap dels dos enfrontaments disputats, ja que «és aviat, ja que només portem dos partits. Un punt a Reus no està malament, però necessitem fer-nos forts».

No vol trobar cap paral·lelisme amb la campanya passada, quan l'equip va patir massa per assolir la permanència. «La temporada passada vam patir molt, però no hi hem de donar massa voltes», ha dit, tot afegint que «aquest serà un any bonic, i volem començar per aquest cap de setmana».

tracking