Diari Més

El CE Vendrell torna a l'activitat amb la parella Medina-Nicolás al timó

Els dos seran la gran novetat a la banqueta després de l’adéu de Jordi Garcia i també arriben el porter Gerard Camps i Cristian Rodríguez

Aquesta és la plantilla que tindrà el CE Vendrell la present temporada.

El CE Vendrell torna a l'activitat amb la parella Medina-Nicolás al timóCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Club Esports Vendrell torna a la feina després de finalitzar unes vacances que han estat més que merescudes. A dos quarts de nou de la nit, puntual, el pavelló del Club d’Esports Vendrell veurà com els nous tècnics i els jugadors de la primera plantilla es posaran mans a l’obra de cara a preparar una temporada molt competitiva, on l’exigència, com ve sent habitual en aquest club, serà màxima.

Jordi Garcia va decidir abandonar el club amb l’estiu ja començat. Va prendre la determinació de marxar al Reus Deportiu i, després d’entomar el cop, el club del Vendrell es va refer ràpidament i va decidir que Gonzalo Medinda i Xavier Nicolás, dos tècnics de la casa, es fessin càrrec de l’equip. Els dos van ser coordinadors de la secció d’hoquei del club durant la temporada 2015-16. Nicolás, amb el juvenil, va convertir-se en campió de Catalunya i subcampió d’Espanya, mentre que el Segona Catalana de Gonzalo Medina va assolir l’ascens. Nicolás, a més, ja va formar part del cos tècnic del primer equip la campanya 2015-16.

Pel que fa a la plantilla, també hi ha novetats importants. Dos jugadors bàsics com Xixi Creus i Francesc Gil van abandonar el club, mentre que, a banda de Jordi Garcia, també van deixar el Vendrell els integrants del cos tècnic Fidel Noguera (segon entrenador), Ton Roig (delegat) i Sònia Sieiro (fisioterapeuta).

De la campanya passada, segueixen el porter Pol Ferrer i els jugadors Jordi Ferrer, Eloi Mitjans, Marc Navarro, Edu Fernández, Roger Rocasalbas, Joan Lluís Mudarra i Iker Casado, a banda del preparador Físic, Eduard Romero; el delegat Miguel Casado; i l’auxiliar Joaquim Tomàs.

Pel que fa al capítol de fitxatges, ha arribat el porter del Club Patí Vic Gerard Camps, que ja va militar a les files del CE Vendrell durant la temporada 2012-13. L’altre fitxatge és Cristian Rodríguez, que també ve del Vic, i que va jugar al club del Vendrell les temporades 2010-11 i 2011-12. El primer partit de pretemporada serà el 8 de setembre, a casa, davant del Girona Hoquei Club, mentre que el 12 de setembre tocarà visitar la pista del Club Hoquei Palafrugell. El darrer amistós dels previstos és el que es jugarà el 15 de setembre, a casa, contra el Club Patí Voltregà. L’inici de l’OK Lliga està previst pel 7 d’octubre, quan l’Arenys de Munt visitarà Vendrell.

tracking